Menu
EUR
B&O PLAY by Bang & Olufsen, draagbare topkwaliteit.

B&O PLAY by Bang & Olufsen, draagbare topkwaliteit.

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

Bang & Olufsen als "mooi en kwalitatief hoogwaardig" merk.

Dit merk past bij Omnimatic, de passie waarmee het product door B&O is vormgegeven is vergelijkbaar met de passie die wij voor mooie producten en onze klanten hebben. Het gaat om de beleving. Iedere keer als je de luidspreker in je handen pakt of als je je hoofdtelefoon gebruikt ervaar je een gevoel van blijdschap. Je hebt de juiste keuze gemaakt. 

 

Wij leveren van Bang & Olufsen alleen de hoofdtelefoons en bluetooth speakers uit voorraad. Andere producten van dit merk kunnen wij vanzelfsprekend wel leveren echter hebben wij bewust gekozen voor één merk per categorie. Voor multi-room luidsprekers is dit bij ons Sonos, voor draadloze speakers en hoofdtelefoons B&O PLAY.

 

beoplay h8 on ear noise canceling headhphone

 

Vormgeving

Door veel aandacht te besteden aan de vormgeving van een product en vooral gebruik te maken van natuurlijke materialen en de uitstraling die bij deze materialen hoort. Ontstaat een hoofdtelefoon of luidspreker die materialen op de juiste plaats heeft. Geluid en design komen samen en zorgen voor de ervaring dat je een mooi en fijn product hebt aangeschaft.

 

Geluidskwaliteit

De producten van Bang & Olfusen BeoPlay hebben een typische Signature Sound. Dit houdt in dat iedere speaker (of deze nou in een hoofdtelefoon zit of in een luidspreker maakt niet uit) apart gekalibreerd is zodat het geluid dat deze voortbrengt past bij het product.

 

Hierdoor klinken B&O PLAY-producten bijvoorbeeld uniek. Ook is er bij bepaalde speakers de mogelijkheid om door middel van een App, instellingen aan te passen aan je wens zodat jij het geluid op een voor jou prettige manier ervaart.

 

Hoofdtelefoons

Er bestaan binnen het productaanbod van B&O PLAY een aantal types hoofdtelefoons. Deze kunnen het beste onderverdeeld worden in; On-ear (op het oor BeoPlay H8), Over-ear (over de gehele oorschelp BeoPlay H4, BeoPlay H7 & BeoPlay H9), In-ear (in het oor, met verschillende maten oordopjes BeoPlay E8 & BeoPlay H5).

 

beoplay e8 blog  

 

Welke hoofdtelefoon jij het prettigst vindt is erg persoonlijk, de in-ears hebben bijvoorbeeld een heel licht draagcomfort, zijn klein en erg praktisch als je veel onder weg bent.  Wil je optimaal genieten van de best mogelijke geluidskwaliteit dan kunnen over-ears weer fijner zijn. Deze sluiten namelijk je oren vrijwel geheel af van de buitenwereld.

 

Actieve geluidsdemping, ook wel bekend als ANC (Active Noise Canceling)

Deze technologie blokkeert het geluid van je omgeving, dit blokkeren gebeurt geheel automatisch, hier merk je niets van. Door omgevingsgeluiden te filteren en antigeluiden hiertegenover te zetten hoor je veel minder van je omgeving. Dit kan erg prettig en rustgevend zijn wanneer je bijvoorbeeld in het vliegtuig zit.

Luidsprekers die gebruik maken van deze technologie zijn BeoPlay H8 en BeoPlay H9

 

Luidsprekers

Het doel van de draagbaar luidsprekers van BeoPlay is dat je afhankelijk van je wensen een passende luidspreker kunt aanschaffen.

 

 bluetooth a1 beoplay luidspreker mos groen beoplay

 

Wil je je luidspreker makkelijk mee kunnen nemen, moet deze bijvoorbeeld in je jas of rugzak passen. Wil je een luidspreker waarmee je een feestje kunt geven of lekker naar muziek kunt luisteren in de tuin, bij de BBQ samen met vrienden. BEOPLAY heeft hiervoor verschillende luidsprekers ontwikkeld. Allemaal draagbaar en gebruik makend van een accu.

Zoek je bijvoorbeeld een draagbare luidspreker welke stof en spat bestendig is en welke toch 24 uur* muziek af kan spelen dan is de BeoPlay A1 een goede keuze. Heb je een leuk diner bij de BBQ in de tuin of wil je een feestje geven dan kan de BeoPlay Beolit 17 voor jou de juiste keuze zijn. Is draagbaarheid van belang voor je maar batterijduur tot 10 uur* of stof en spat bestendigheid van minder belang dan is de BeoPlay P2 een erg leuke speaker. 

 

beoplay beoplit 17 black

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!