• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Somfy Afstandbedienbare stekker dimbaar RTS

1 / 2
€34,95
Levertijd vandaag besteld, morgen in huis
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Somfy Afstandbedienbare stekker dimbaar RTS

Bedien je stopcontacten op afstand door middel van RTS en Tahoma.

Voor het op afstand bedienen van verlichting en elektrische apparaten. Plug de stekker ontvanger in het stopcontact en schakel je verlichting of elektrisch apparaat aan/uit of dim het licht met smartphone / tablet (via Somfy TaHoma)  of afstandsbediening.  

De Tahoma App

Via de gebruiksvriendelijke TaHoma App heb je altijd en overal volledige controle over je woning. Door middel van  volledig te personaliseren "scenario's" kun je alle toepassingen automatiseren.

Heb je een weerstation of lichtsensor dan kan je het systeem zo instellen dat je screens automatisch naar beneden gaan. Ook kun je het systeem zo instellen dat je verlichting automatisch aangaat wanneer het donker wordt en eventueel uit gaat op een gezette tijd.

De TaHoma bediening is ontworpen voor het verbonden huis en stelt je in staat om al je aangesloten producten centraal aan te sturen via de app, om zo op afstand met je huis verbonden te blijven. Wanner je het zou willen kunje op deze manier ook altijd inspelen op onverwachte situaties.

Wat kan ik er mee?

De App is ontworpen in samenwerking met en voor gebruikers en beschikt over 3 handig te gebruiken menu's: TaHoma App - Scenario's TaHoma App - Scenario's Automatiseer meerdere toepassingen in uw woning op basis van gepersonaliseerde momenten en bedien ze allemaal met één druk op de knop TaHoma App - Agenda TaHoma App - Agenda