• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Apple Airport Extreme

€199,00
Levertijd vandaag besteld, morgen in huis
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Apple Airport Extreme

Goed beschermd en beveiligd op het internet.

AirPort Extreme heeft een ingebouwde firewall om je netwerk te beschermen tegen aanvallen vanaf het internet. Zo zijn je gegevens altijd goed beschermd tegen kwaadaardige aanvallen. De firewall wordt automatisch ingeschakeld, dus je hoeft zelf niets te doen. Behalve onbezorgd van het internet genieten natuurlijk. 

Maak een nieuw draadloss netwek aan of een Roamingnetwerk.

Voeg 1 of meerdere Airport basisstations toe aan het zelfde netwerk en geniet overal van draadloss bereik*. Het primaire basisstation biedt DHCP-voorzieningen terwijl het basisstation met uitgebreid bereik is geconfigureerd om de brugmodus te gebruiken. 

*Voor de beste kwalieteit verbind je de Wi-Fi-basisstations via een Ethernet kabel.

Rol een Wi-Fi-tapijt uit voor je gasten.

Met de gastnetwerkfunctie kun je een apart Wi-Fi-netwerk voor je gasten opzetten. Je kunt een apart wachtwoord instellen of helemaal niet om een wachtwoord vragen. Met een gastnetwerk kun je de toegang beperken tot het internet, zodat je eigen primaire netwerk – en je printers of andere apparaten die op het LAN zijn aangesloten – beveiligd blijft.

Een Wi-Fi-aansluiting vanaf elk apparaat.

Mac. Pc. iPhone. iPad. Apple TV. Al je apparaten met een Wi-Fi-voorziening werken naadloos samen met AirPort Extreme. Je AirPort Extreme is namelijk compatibel met alle apparaten die gebruikmaken van de specificaties 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n en 802,11 AC. 

De nieuwste draadloze technologie

De Airport extreme maakt gebruik van het beamforming-antennesysteem. Dit zorgt voor een zeer groot en stabiel bereik, ook kan de Airport extreme tegelijkertijd zowel het 2,4GHz en 5 GHz netwerk uitzenden.

Aan de achterkant van AirPort Extreme is een USB-poort te vinden die speciaal voor je printer is gemaakt. Als je je printer aansluit, is het alsof je in elke kamer een printer hebt staan. En aangezien AirPort Extreme met zowel Macs als pc’s werkt, kan iedereen in huis van de centraal beschikbare printer profiteren. Draadloos natuurlijk.*

* Voor draadloos afdrukken via USB is een compatibele printer vereist en OS X versie 10.2.7 of hoger, Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) of Windows 8.