• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bedienen

Wil jij je huis automatiseren en niet na hoeven te denken wanneer de lampen aangaan, het zonnescherm naar beneden, de Sonos uit of je tuinverlichting automatisch aan? ---Lees meer onder aan de pagina---
Producten voor
Werkt met
€299,00
+

Bedienen

Van losse bediening naar aansturing in Scenes.

Niet te lang geleden was het nog vanzelfsprekend dat je met de druk op een knop je verlichting in een bepaald deel in huis aan deed. Drukte je vervolgens nogmaals op de knop dan ging het licht uit.

Dit kan natuurlijk slimmer, het doel van deze slimmigheden is dat je minder na hoeft te denken, minder knoppen hoeft te drukken, comfortabeler woont en door het automatiseren je wellicht ook nog wat geld bespaard op je elektriciteitsrekening of stookkosten.

Hoe dan?

Er zijn meerdere manier waarop je dit in kunt richten. Wij werken met de merken DigitalSTROM en Somfy. Deze merken werken op hun beurt weer samenwerken met vele andere merken. 

Slimme elektra over je bestaande bekabeling

Geen complete verbouwing en toch gebruik te kunnen maken van slimme scene sturing.Laat ons je adviseren en begeleiden tijdens de bouw of verbouwing van je woning. Van meterkast tot het inrichten van de software en de juiste scenes.

Eindelijk kan je met stroom meer dan vroeger: digitalSTROM verenigt alle elektrische apparaten via de bestaande stroomleidingen tot een slim netwerk en geeft zo een nieuwe dimensie aan je wooncomfort.

Ook kun je met Somfy eenvoudig je bestaande screens, zonwering, gordijnen of zelfs Philips Hue verlichting aansturen.  

Inbouwen of verbouwen

Alle benodigde componenten zijn overal snel en probleemloos in te bouwen, alle toepassingen kun je via je oude vertrouwde schakelaar of virtueel met je pc of smartphone bedienen.