• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Systeem

Als expert in DigitalSTROM en Somfy kunnen wij je adviseren hoe je op basis van je bestaande elektra je huis slimmer kunt maken. Dit door bijvoorbeeld te schakelen in scenes of deze zelfs te automatiseren.

Slim schakelen of automatisch?

Met de druk op een knop de scene thuiskomst inschakelen. Lekker op de bank zitten en een filmpje kijken, zet dan de scene film aan. Je lampen dimmen, je gordijnen gaan dicht en je privé bioscoop is een feit. Natuurlijk werkt dit ook omgekeerd als een systeem waarbij je bijvoorbeeld aanwezigheid kunt simuleren.

DigitalSTROM

De upgrade voor je bestaande stroomnetwerk. Door slimme kroonsteentjes een uitbreiding van je meterkast kun je, gemakkelijk, je hele elektra in huis automatiseren en dus ook met een druk op de knop bedienen in dien gewenst (zelfs vanaf je smartphone).

Somfy

Heb je al screens, zonneschermen of bijvoorbeeld tuinverlichting welke je wil koppelen aan je Philips Hue? Dan kunnen wij je hierin adviseren. Somfy werkt met het Tahoma huisautomatisering systeem wat verschillende apparatuur slim aan kan sturen.

€299,00
+
-21%
Fibaro Home  Center 2
Fibaro Home Center 2
€599,00 €475,00
+