• Lorem ipsum

Beveiligen

Wil jij zicht hebben op je eigen woonomgeving, zodat je kunt zien dat alles ok is? Ook benieuwd wij er bij je aanbelt als je niet thuis bent?

Beveiligen

Een veilig gevoel

Wij leveren slimme apparatuur die je een veilig gevoel kan geven. Wil je dat je camera's altijd aanstaan en alles opnemen dan kan dit. Wil je dat ze een melding geven als er beweging of geluid is gedetecteerd, ook dat kan.

Weten wie er bij de deur staat en waar je pakketje wordt afgegeven?

Hoe fijn is het dat je toch kunt zien wie er bij je voor de deur staat, ook als je er niet bent. Zelf aangeven bij wie een pakketje afgegeven kan worden? dat kan, op je app gaat je deurbel over en je kunt direct communiceren met de persoon die op je deurbel drukte.

Een rookmelder die tegen je praat

Vind jij het irritant als een rookmelder een piepje geeft en het eigenlijk niet meteen duidelijk is waar dat piepje vandaan komt, of wat dat piepje eigenlijk precies is?

De Nest protect rookmelders praten tegen je, ze geven aan waar er eventueel rook is. Ook kunnen deze rookmelders communiceren met bijvoorbeeld Philips Hue, voordeel hiervan is dat de verlichting rood kan gaan knipperen als er rook gesignaleerd is. Hierdoor weet je zowel door spraak als door je verlichting wat er aan de hand is.

Ring Video deurbel - je camera bij de voordeur

Staat er iemand voor de deur maar ben je niet thuis en wil je toch even contact hebben met deze persoon? Ligt je baby net te slapen en wil je niet dat het geluid van de deurbel je kleintje wakker maakt? Dan kan Ring de oplossing zijn. Deze video deurbellen zorgen er voor dat je kunt zien wie er voor de deur staat en via je telefoon kunt praten tegen deze telefoon. Makkelijk als je een pakketje verwacht of als deur tot deurverkopers langs komen en je er even geen zin in hebt.