• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Camera

Met de camera's die wij in het assortiment hebben is dit mogelijk. Van Nest tot Withings, van beveiliging tot babyfoon. Wil je advies, neem contact met ons op.

Een veilig gevoel

Wil je het gevoel van veiligheid in je huis vergroten? Dit kan gemakkelijk door het aanschaffen van één of meerdere camera's van bijvoorbeeld Nest. Deze camera's kun je zo instellen dat ze automatisch beweging of geluid detecteren en je een melding geven op je smartphone. Je kunt dus zien wat er gebeurt, waar je ook bent ter wereld, dit geeft je een veilig gevoel.

Zien is geloven

Of je nu een Nest cam of een Withings Home cam hebt, beide camera's laten je zien wat er gebeurt in je huis terwijl jij er niet bent.

Een babyfoon die uniek is in zijn soort

De Withings home is een camera en babyfoon in 1. Deze kan een liedje afspelen en hierbij door de gekleurde ring onder de camera een rustgevend licht laat zien aan je kindje. Ook kun je praten via je smartphone met je kindje via de microfoon en speaker in de babyfoon. Je kindje hoort je stem en wordt weer rustig. Beweegt je kindje of is er geluid, dan krijg je een push melding op je telefoon, open de App en je ziet meteen wat er aan de hand is.

-4%
Nest Hello
Nest Hello
€279,00 €269,00
+
Nest Cam
€195,00
+