• Lorem ipsum

Deurbel

Voor de Ring Wifi deurbel voeren wij een aparte transformator die het mogelijk maakt de deurbel op 220v voeding aan te sluiten. Op deze manier blijft je deurbel altijd opgeladen. Bij de Ring Pro zit deze transformator er standaard bij, ook wordt er bij de

Geen producten gevonden...

Deurbel

Je hoeft niet meer naar de voordeur

Wanneer de deurbel gaat ben je geneigd naar de voordeur te lopen. Met de deurbellen die wij in ons assortiment hebben is dit niet meer nodig. 

Communiceren met de persoon voor de deur

De postbode staat aan de deur, drukt op de bel en op dat moment krijg je een push bericht op je telefoon. Je kan via je telefoon zien wie er voor de deur staat en kan één op één communiceren met de persoon voor de deur. Gemakkelijk wat op deze manier weet je altijd wie er voor je deur staat en kun je zelfs afspreken waar een pakketje wordt afgeleverd.

Je baby wordt niet meer wakker van de deurbel, want die gaat op je telefoon

Stel dat je baby slaapt, dan is niets zo irritant dan dat je kindje wakker wordt van visite die aanbelt. Met de deurbellen van Ring heb je ook hier geen last meer van. 

Voor de Ring Wifi deurbel voeren wij een aparte transformator die het mogelijk maakt de deurbel op 220v voeding aan te sluiten. Op deze manier blijft je deurbel altijd opgeladen. Bij de Ring Pro zit deze transformator er standaard bij, ook wordt er bij de Ring Pro standaard een Ring Gong meegeleverd.