• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Neato Botvac D6 Connected

€729,95 €629,95
Levertijd 2 - 3 dagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Neato Botvac D6 Connected

We zijn dol op onze huisdieren. Maar ze zijn in de rui, hebben allergenen in hun vacht en nemen vuil en stof van buiten mee naar binnen. De Neato Botvac D6™ Connected heeft de oplossing.
 
Met een nieuwe kernborstel die maar liefst 70% groter is dan die van ronde robots1 wordt er nu veel meer dierenhaar opgezogen dan voorheen. Met het ultra-performance filter worden allergenen en fijnstof opgezogen die u met het blote oog niet ziet.
 
Net als alle Neato-robots maakt deze robot gebruik van de LaserSmart™-technologie voor het in kaart brengen van en navigeren door uw hele huis, met achterlating van niets dan een schoon spoor. Dus laat huisdieren lekker hun gang gaan. Voor de Neato Botvac D6 is geen klus te groot. Of te klein.
 

Reinigt waar huisdieren zijn geweest

Zeg maar dag tegen dierenhaar. Botvac D6 heeft een nieuwe kernborstel. Deze is maar liefst 70% groter dan die van ronde robots1 en er wordt er nu veel meer dierenhaar meegenomen dan voorheen.2 Met het ultra-performance filter worden allergenen en fijnstof opgezogen die uw huisdieren mee naar binnen brengen.

LaserSmart™-kaarten en -navigatie

Navigeert met lasers. Geniaal.
 
Met de LaserSmart™-technologie wordt uw hele huis in kaart gebracht. Uw robot hoeft alleen maar de plattegrond te volgen. Deze beweegt precies zoals een slimme robot zou moeten, in een rechte lijn, niet volgens een willekeurig patroon. De robot kan door de lasers zelfs in het donker reinigen.

Meerdere plattegronden

Botvac D6 is slimmer dan ooit en wordt geleverd met de functie voor meerdere plattegronden waarmee maar liefs drie plattegronden kunnen worden opgeslagen. Geknipt voor u als een huis met meer verdiepingen hebt omdat u voor elke verdieping No-Go-lijnen kunt instellen zodat de
 

No-Go-lijnen

Maak zoveel rommel als u wilt. Virtuele No-Go-lijnen geven aan waar de robot niet mag komen. Hebt u een kamer vol kleren op de vloer die u de robot wilt laten overslaan? Voeg een No-Go-lijn toe bij de ingang van de kamer, direct vanuit de Neato-app. Zo gemakkelijk is het.

Accu en snelladen

De accu gaat nu maar liefst 120 minuten mee, perfect voor zelfs de grootste huizen. Als de robot extra vermogen nodig heeft om een lange reinigingsklus af te ronden, wordt met snelladen alleen geladen wat nodig is, zodat de taak snel af is.
 

Vier gemeenschappelijke functies

D-vormig model

Dankzij het unieke D-vormige model kan de robot beter vuil opzuigen in hoeken en dicht langs de muren dan ronde robots.

Gepland reinigen

Gebruik de Neato-app om reiniging dagelijks, om de dag of wat u het beste uitkomt te plannen.

Werkt met smartdevices

U kunt uw robot starten en stoppen via uw telefoon, Apple Watch, Amazon Echo, of Google Home. Aan u de keus.

Software-upgrades

Wow! Een robot die steeds beter wordt. Ontvang regelmatig draadloze software-updates met nieuwe functies.

 

Specificaties
Inhoud van de doos: Botvac D6, Laadstation, netsnoer, Spiraalvormige comboborstel, Zijborstel, Ulta-performance Filter, Reingingshulpstuk voor borstels en filters, Markeerstrip
Robotfuncties: LaserSmart -kaarten en -navigatie, Ultra-performance filter, Spiraalvormige comboborstel voor alle oppervlaktypen
Reinigingsopties: Gepland reinigen, Huis reinigen, Plaatselijk reinigen, Eco-/Turbo-modus
App functies: Dekkingskaart, Reinigingshistorie, Meerdere Plattegronden, No-go-lijnen
Accuprestaties:
Accutype: Lithium-ion
Werkingstijd: Maximaal 120 minuten
Laadtijd: Maximaal 150 minuten
Opnieuw opladen en hervatten (maximaal 2 keer): Maximaal 360 minuten
Connectiviteit: Wifi 2,4 Ghz, Apple Watch, Amazon Echo, Google Home
Afmeting: 33,55 cm x 31,90 cm x 9,96 cm
Gewicht: 3,4 kilogram
Capaciteit opvangbak: 0,7 liter
Reinigingspad: 30cm