• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Neato Botvac D7 Connected Robot stofzuiger

€899,00 €799,00
Levertijd 2 - 3 dagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Neato Botvac D7 Connected Robot stofzuiger

Unieke "No-Go" software markering in de App

Wil je dat de Neato D7 niet in de ruimte komt waar het speelgoed van de kinderen ligt? Dan kun je dit gemakkelijk in de App aangeven. Voorheen had je bij robotstofzuigers een magneetstrip nodig waarmee je aan kon geven waar de stofzuiger niet mocht komen. Met de komst van de Neato Botvac Connected D7 is dit niet meer nodig en kan dit gemakkelijk vanuit de App. Dit scheelt je tijd en kosten.

De slimme & sterke robot stofzuiger

De Neato Botvac Connected D7 is te gebruiken op alle vloertypes en is geschikt voor huishoudens met huisdieren. Doordat het apparaat geen standaard ronde vorm heeft, kan hij ook zonder moeite alle hoeken van het huis reinigen.

Vooruitgang via een Push bericht...

Om meer duidelijkheid te geven over wat de robotstofzuiger heeft uitgevoerd en de voortgang ervan, ontvang je een bericht via de app. Binnen drie uur is de stofzuiger geheel opgeladen. De Neato gaat automatisch richting zijn basisstation om zich op te bergen of op te laden.

SpinFlow Power Clean Technologie
 
Deze technologie combineert krachtige zuig- en precisie borstels om vloeren schoon achter te laten. De comboborstel biedt de beste all-round schoonmaaktechniek en neemt alle soorten afval op, waaronder bijvoorbeeld haar van tapijt. De Spiral Blade borstel zorgt voor een diepe krachtige reiniging. 

Laser Smart Mapping & Navigatie

Door middel van een laser brengt de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger een plattegrond in beeld. Dit zorgt voor een natuurlijke navigatie en diepe, grondige, methodische reiniging in minder tijd. De robotstofzuiger ziet, voelt en reageert op meubels, speelgoed en trappen en verplaatst zich hier wanneer mogelijk omheen. Het apparaat navigeert ook goed in ruimtes met weinig tot geen licht. Door het voortdurend scannen van de kamer past de robotstofzuiger zich aan op eventuele wijzigingen.

Automatisch opladen en hervatten

De Neato Botvac Connected reinigt tot 4x sneller. Als het de Neato meer energie nodig heeft, keert hij automatisch terug naar de oplaadbasis en gaat weer verder met schoonmaken als hij opgeladen is.

Waarom zijn alle robot stofzuigers rond en heeft de Neato 2 rechte hoeken?

Heb je ooit een huis gezien met Dankzij de D-vorm met Corner Clever Technologie vernietigt de robotstofzuiger ook al het vuil in hoeken en langs muren.

 

Specificaties
Inhoud van de doos: Botvac D7, Laadstation, netsnoer, Spiraalvormige comboborstel, Zijborstel, Ulta-performance Filter, Reingingshulpstuk voor borstels en filters, Markeerstrip
Robotfuncties: LaserSmart -kaarten en -navigatie, Ultra-performance filter, Spiraalvormige comboborstel voor alle oppervlaktypen, tot 3 plattegronden zijn op te slaan
Reinigingsopties: Gepland reinigen, Huis reinigen, Plaatselijk reinigen, Eco-/Turbo-modus
App functies: Dekkingskaart, Reinigingshistorie, Meerdere Plattegronden, No-go-lijnen
Accuprestaties:
Accutype: Lithium-ion
Werkingstijd: Maximaal 120 minuten
Laadtijd: Maximaal 150 minuten, Quick boost charge mogelijk
Opnieuw opladen en hervatten (maximaal 2 keer): Maximaal 360 minuten
Connectiviteit: Wifi 2,4 Ghz & 5 Ghz, Apple Watch, Amazon Echo, Google Home
Afmeting: 33,55 cm x 31,90 cm x 9,96 cm
Gewicht: 3,4 kilogram
Capaciteit opvangbak: 0,7 liter
Reinigingspad: 30cm