• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cadeautips

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of voor de feestdagen? Wij hebben een selectie van cadeau's voor je gemaakt welke leuk zijn om als cadeau te geven of te krijgen.
Segway E+ wit
€2.999,00
+
-4%
Segway Kickscooter ES4
Segway Kickscooter ES4
€799,00 €769,00
+
-10%
Nanoleaf Aurora
Nanoleaf Aurora
€209,95 €188,00
+
-4%
Nest Hello
Nest Hello
€279,00 €269,00
+
-12%
Sonos SUB Wit
Sonos SUB Wit
€799,00 €704,00
+

Cadeautips

Winterstalling - Geen zorgen over onderhoud van je Robomow

Maak je gebruik van deze service dan zorgen wij dat de robotmaaier aan het eind van het seizoen bij je thuis wordt opgehaald. De Robomow zal worden schoongemaakt en het mes wordt preventief vervangen. Je Robomow aan onze computer gehangen en wordt voorzien van de nieuwste software. 

In het voorjaar komen wij met de Robomow naar je toe, controleren of alles juist is aangesloten en laten de machine een testronde rijden. Op deze manier bij jij maar ook wij verzekerd van de best mogelijke werking, ieder seizoen opnieuw.

Smart Garden - Slimme moestuintjes

Kweek je verse kruiden in je eigen huis. Met de Click & grow capsules plant je in no-time je eigen verse basilicum, tijm, rozemarijn munt of bijvoorbeeld wilde aardbeien. De gemiddelde gebruiksduur van een plant is ongeveer 4 maanden, wordt deze op de juiste manier gesnoeid dan kan deze veel langer mee gaan.

Nanoleaf Aurora - Customizable verlichting

Een nieuwe vorm van verlichting, deze keer aan de wand en naar je eigen ontwerp. Volledig interactief. Jij bepaalt welk vlakje welke kleur heeft en in welke vorm de vlakken tegen de muur worden bevestigd.

Pimp je Nanoleaf Aurora met de "Rythm", deze kleine module kan muziek omzetten in beeld. Het vertaalt geluid wat het in je huis hoort in real time naar verschillende lampen. Eigenlijk een soort van discoverlichting 2.0 

Homey - Aansturing van je huis

Een product wat in Nederland is ontwikkeld. In het bolletje zitten allerlei chips die verschillende protocollen in je huis aan kunnen sturen. Van bluetooth, WiFi, z-wave en zigbee maar bijvoorbeeld ook Homekit van Apple en RTS van Somfy.

Color Your Sound - Hoezen voor je Sonos

Ben je erg blij met je Sonos systeem maar past de witte of zwarte speaker toch niet zo mooi in je interieur. Dan is dit een erg leuke oplossing. Deze hoezen zijn speciaal ontworpen voor Sonos door een zwitsers bedrijf. De stoffen zijn zo gemaakt dat de aanraakgevoelige bediening van Sonos gewoon blijft werken. In deze categorie zie je enkele voorbeelden kijk voor alle mogelijke keuzes bij het merk ColorYourSound.

BeoPlay - Hoofdtelefoons en draagbare speakers

Wil je het summum op het gebied van vormgeving, mooie materialen en een fantastische audio kwaliteit? Dan zijn de producten van Bang & Olufsen de juiste keuze voor je. Wij zijn officieel dealer van dit merk en kunnen je alle producten van dit merk leveren. In ons online assortiment hebben wij bewust gekozen voor de Bluetooth hoofdtelefoons en luidsprekers van BeoPlay en niet voor het multiroom systeem van Bang & Olufsen. 

Ring - Video deurbel

Staat er iemand voor de deur maar ben je niet thuis en wil je toch even contact hebben met deze persoon? Ligt je baby net te slapen en wil je niet dat het geluid van de deurbel je kleintje wakker maakt?

Dan kan Ring de oplossing zijn. Deze video deurbellen staan laten op je smart phone zien wie er voor de deur staat en laten je direct met deze persoon communiceren.  Makkelijk als je een pakketje verwacht of als deur tot deurverkopers langs komen en je er even geen zin in hebt.