• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fibaro CO koolmonoxide sensor - Z wave

€99,99
Levertijd 2 - 3 dagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fibaro CO koolmonoxide sensor - Z wave

Bijna alles is aan te sturen met je smartphone

Tegenwoordig wordt alles geautomatiseerd waardoor apparaten steeds meer van onze handelingen kunnen overnemen. Dit merk heeft een systeem ontwikkeld waardoor het mogelijk is om alles in huis gemakkelijk en draadloos aan te sturen met je smartphone.

De Fibaro CO sensor is een koolmonoxide detector gemaakt met de nieuwste technologie, en werkt via Z-wave.

Veiligheid gaat voor!

Koolmonoxide is een extreem giftig en reukloos gas. Het koolmonoxide gas heeft het zelfde gewicht als lucht waardoor het niet opstijgt maar zich mengt met de schone lucht in huis. Dit merk heeft gekozen voor een uitvoering waarmee alleen Koolmonoxide gedetecteerd kan worden en is ontworpen om op een wand te plaatsen, voor een maximale bescherming bij voorkeur op gezichtshoogte, zeker niet aan het plafond!

De hoge gevoeligheid van de sensor maakt het mogelijk om een minimale hoeveelheid koolmonoxide (CO) gas te detecteren en preventief te waarschuwen voor een risico op vergiftiging. Door middel van een ingebouwde sirene wordt er een alarm gegeven. Ook op afstand krijg jij een melding op je smartphone. Ook meet de sensor de temperatuur in huis en geeft deze aan door middel van LED-verlichting.