• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Danalock V3 Slim Slot - Bluetooth

€199,99
Levertijd vandaag besteld, morgen in huis
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Danalock V3 Slim Slot - Bluetooth

Bedien je slot electronisch en met de ouderwetse sleutel

Danalock V3 is een slim deurslot dat op vrijwel iedere deur past (naast het gebruik van een normale sleutel) Danalock is bijzonder gemakkelijk te monteren. Voor de installatie van het slot hoef je alleen de stappen op de app te volgen en ben je binnen 1 minuut al klaar.

Dit Danalock slot werkt op basis van Bluetooth en Z-wave zodat je gemakkelijk de desbetreffende deur kan openen en sluiten, handmatig en via je smartphone of bijvoorbeeld de Athom Homey.

Met de auto-lock functie opent en sluit het slot automatisch. Met de auto unlock functie ontgrendelt de voordeur automatisch als je richting de voordeur loopt. Dankzij GPS weet de mobiele telefoon als je binnen een straal van 100 tot 200 meter bent van je voordeur. Danalock V3 opent de deur als je binnen 5 meter van de voordeur bent. 


Het slot heeft een strak design, gefabriceerd uit geanodiseerd aluminium en bevat Bluetooth.

Jij voert de regie over je deurslot

Je bent als enige eigenaar van jouw Danalock V3, tevens heb je wel 3 soorten toegang: 

- Altijd : Altijd toegang voor bijvoorbeeld familie
- Periodiek : op vaste tijden toegang voor thuishulp of verzorgende
- Eenmalig : indien je eenmalig iemand toegang tot je huis wil geven.

Wil je dat anderen toegang hebben tot een van deze 3 mogelijkheden? Dan maak je gemakkelijk permanente, terugkomende of tijdelijke toegangssleutels aan en nodig je de persoon uit via een sms’je of e-mail. Je ontvangt meldingen wanneer een gebruiker je uitnodiging accepteert en wanneer de vergrendeling van het slot wordt gebruikt

Lange batterijduur, op tijd een melding voor vervanging

De meegeleverde batterijen gaan tot ongeveer een jaar lang mee, zonder een externe stroomvoorziening. De batterijstatus kunt je terugvinden in de Danalock App. Ook ontvang je oprijd een berichtje via sms of e-mail als de batterijen vervangen moeten worden