• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Danalock V3 Slim slot - Apple HomeKit en Bluetooth

€199,99
Levertijd 5-7 werkdagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Danalock V3 Slim slot - Apple HomeKit en Bluetooth

Bedien je slot electronisch en met de ouderwetse sleutel

Danalock V3 is een slim deurslot dat op vrijwel iedere deur past (naast het gebruik van een normale sleutel) Danalock is bijzonder gemakkelijk te monteren. Voor de installatie van het slot hoef je alleen de stappen op de app te volgen en ben je binnen 1 minuut al klaar.

Dit Danalock slot werkt op basis van Bluetooth en Homekit zodat je gemakkelijk de desbetreffende deur kan openen en sluiten, handmatig en via je smartphone of via de Woning app op je Apple telefoon.

Met de auto-lock functie opent en sluit het slot automatisch. Met de auto unlock functie ontgrendelt de voordeur automatisch als je richting de voordeur loopt. Dankzij GPS weet de mobiele telefoon als je binnen een straal van 100 tot 200 meter bent van je voordeur. Danalock V3 kan de deur openen als je binnen een aantal meter van de voordeur bent. 

Jij voert de regie over je deurslot

Homekit is beperkter in het instellen van je slot dan via Bluetooth of Z-wave. Dit heeft te maken met de beveiliging welke Apple heeft ingeregeld in het geval van sloten en dus de toegang tot je huis. Wil je meer weten neem dan contact met ons op, we leggen je graag uit wat de voordelen zijn van Homekit in combinatie met de woning app.

Lange batterijduur, op tijd een melding voor vervanging

De meegeleverde batterijen gaan tot ongeveer een jaar lang mee, zonder een externe stroomvoorziening. De batterijstatus kunt je terugvinden in de Danalock App. Ook ontvang je oprijd een berichtje via sms of e-mail als de batterijen vervangen moeten worden