• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Installatie

Wanneer je het wenst installeren alle producten die wij in ons assortiment hebben voor je. Van robotmaaier tot WiFi, van Sonos tot je slimme deurbel.

Wel het gemak van de producten maar geen zin in installatie?

Wij kunnen ons voorstellen dat je geen tijd of zin hebt om bijvoorbeeld zelf je grasmaaier te installeren of je deurbel aan te sluiten en te monteren op je kozijn. Wij installeren diverse producten voor je tegen betaling. 

Ontzorgen is ons doel

Ons streven is ontzorgen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het niet juist werken van een product. Wij sluiten alles voor je aan en leggen je precies uit hoe alles werkt. Wil je weten wat voor technologie er in het product zit dan kunnen we je dit vertellen; wil je de handleiding niet lezen dan vertellen wij je wat er in de handleiding staat zodat je meteen van start kan. Jij vertelt ons wat je wil dat we voor je doen en wij zorgen er voor.

Wij installeren een goed WiFi (draadloos) netwerk 

Het is voor steeds meer producten van groot belang dat er in huis een goede WiFi dekking is, steeds meer producten zijn namelijk met elkaar verbonden. 

Om je een voorbeeld te geven hoe wij je draadloze netwerkproblemen oplossen schetsen we hieronder kort hoe wij je WiFi probleem op kunnen lossen.

We komen op afspraak bij je langs en maken met onze laptop en scanner een inventarisatie van de dekking van je netwerk in huis. Op deze manier maken we inzichtelijk waar het probleem, of de problemen zitten. Zijn de problemen bekend, dan gaan we met je in overleg over wat de beste oplossing is. Dit houdt meestal in dat we nieuwe hotspots in huis plaatsen omdat we dan op basis van de nieuwste technieken maximale dekking kunnen garanderen. 

DigitalSTROM, van installatie tot uitleg

Je hebt besloten dat je de bekabeling van je elektra in huis slim wilt maken, maar je wilt alleen maar weten hoe de app werkt en hoe je alles kunt bedienen. 

Dat komt mooi uit. Wij zijn gecertificeerd DigitalSTROM installateur en verzorgen de volledige installatie van hard- en software. Is alles goed geïnstalleerd, dan gaan we met je om tafel zitten om alles in te stellen zoals jij dat wilt.