• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fibaro Fibaro slimme schakelaar - Single Switch

1 / 1
€59,95
Levertijd vandaag besteld, morgen in huis
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fibaro Fibaro slimme schakelaar - Single Switch

Bijna alles is aan te sturen met je smartphone

 
Tegenwoordig wordt alles geautomatiseerd waardoor apparaten steeds meer van onze handelingen kunnen overnemen. Dit merk heeft een systeem ontwikkeld waardoor het mogelijk is om alles in huis gemakkelijk en draadloos aan te sturen met je smartphone.
 
Fibaro maakt dus geen gebruik van onhandige stekkers, maar in plaats daarvan slimme schakelaars. Door het gebruik van deze producten kun je bijvoorbeeld je wasmachine of andere losse elektrische apparaten op afstand bedienen of stel je gemakkelijk tijdschema’s in voor het aan- en uitzetten van jouw elektronische apparaten.
 
 

Het licht bedienen terwijl er niemand thuis is

Met de Fibaro Single Switch is het mogelijk om bijvoorbeeld één lichtgroep aan te sturen via een app op je smartphone of tablet. In de app kun je tevens ook het stroomverbruik meten. Deze module behoort tot de kleinste ter wereld en is gemaakt om te installeren achter je lichtknop, zodat deze uit het zicht is. Dus vergeten om het licht uit te maken thuis? Dit kun je gemakkelijk uitzetten via je telefoon op afstand. Dus ook als je op vakantie bent en de indruk wilt wekken dat er iemand thuis is, handig tegen inbrekers!

Wel graag slimme licht schakelaars maar je maakt gebruik van dubbele lichtknoppen? Bekijk dan de Fibaro Double Switch.

Om deze snelle schakelaar te kunnen gebruiken heb je ook het Fibaro basisstation nodig (Fibaro Home Center).