• Lorem ipsum

Evolve skateboards

Evolve is een bedrijf uit Australië wat bekend staat om het maken van kwalitatief zeer hoogwaardige longboards. Deze skateboards kenmeren zich door het grote bereik (lange afstand) en snelheid. 

Evolve skateboards
Artikelcode STCONV
€135,00
op voorraad
Dit skateboards van Evolve komt uit Australië. Is volledig elektrisch en te bedienen met een afstandsbediening wanneer je er op staat. Na enige oefening kun je genieten van je board, dit board heefteen bereik van +20km en een topsnelheid tussen de 35km/h Lees meer
Evolve skateboards
Street ombouw kit
Dit skateboards van Evolve komt uit Australië. Is volledig elektrisch en te bedienen met een afstandsbediening wanneer je er op staat. Na enige oefening kun je genieten van je board, dit board heefteen bereik van +20km en een topsnelheid tussen de 35km/h
€135,00

Evolve skateboards

Skateboarden is geëvolueerd

bij Evolve Skateboards is men passioneel voor wat betreft het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van een high tech plank met vier wielen die je een ultiem gevoel van vrijheid geven.

Leef het moment

Na 5 jaar ontwerpen is er een range van verschillende skateboards ontstaan die passen bij verschillende situaties. Ga je veel over glad asfalt naar je werk, dan zijn speciaal ontwikkelde skateboard wielen super. Ga je meer off the road of wil je over veel verschillende ondergronden heen? Dan is een all-terain uitvoering misschien fijner. 

De skateboards

Kracht, performance en veelzijdigheid tesamen zorgen voor de nieuwe range Evolve Electric Skateboards

De hoogste kwaliteit & ontwerp

Wij houden van Evolve boards, dat zul jij ook doen.

Als je een skateboard koopt zul je zien dat het gemaakt is van de mooiste materialen, tijdens je eerste rit zul je ervaren waarom er zoveel mensen enthausiast over Evolve zijn. 

Vandaag de dag is Evolve een marktleider in het bouwen en ontwikkelen van elektrische skateboards met distributie en service centers in meer dan 30 landen wereldwijd. Het merk Evolve staat vooral voor kwaliteit, prestatie en het gevoel van vrijheid.