• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

NEEO remote

De slimme afstandsbediening. Deze afstandsbediening kenmerkt zich door een ontzettend eenvoudige installatie. Je kunt je TV, Sonos, Hue verlichting, verwarming bedienen met je Neeo Remote. Ook werkt deze Neeo goed samen met de Athom Homey.

De enige afstandsbediening

De NEEO remote is enige afstandsbediening die je nog nodig hebt. Je kunt met deze afstandsbediening ontzettend veel verschillende apparaten bedienen, of het nu gaat om je Samsung/Sony of LG Smart TV, je slimme Philips Hue verlichting of bijvoorbeeld je Sonos.

Voorheen bediende je het merendeel van je slimme apparaten in huis met verschillende apps op je telefoon, was je zelf niet thuis op dat moment, dan kon het zomaar zijn dat een deel van je apparatuur niet bedienbaar was omdat dit niet ingesteld was op andere apparaten.

Een slim huis heeft een slimme afstandsbediening nodig

Je dagelijkse interactie met technologie zou natuurlijker moeten voelen. Het aanpassen van het volume zou toegankelijk moeten zijn zonder dat je je telefoon eerst zou moeten unlocken. Hetzelfde geld voor je favoriete muziek, verlichting of temperatuur. Met deze afstandsbediening kun je dit alles vanuit één plek direct bedienen.

NEEO’s Brain

Waar haalt de afstandsbediening zijn intelligentie vandaan? Alle technologie wordt aangestuurd vanuit de NEEO Brain (wordt ook wel hub genoemd), zie dit als de basis van deze afstandsbediening. Hierin zitten een kleine maar krachtige computer die allerlei chips aanstuurt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je Philips Hue verlichting direct bedienen of je Sonos welke via je wifi gekoppeld is.

NEEO is compatibel met alle grote Audio/video producten van de afgelopen 10 jaar en werkt met alle nieuwe coole apparaten op de markt.

Je hoeft geen techneut te zijn om NEEO te laten verbinden met je huis. Wil je dit zelf doen dan kan dit. Wil je dat wij dit doen voor je, geen probleem.

Wanneer de NEEO is ingesteld, is deze met één druk op de knop uit de slaapstand en staat de afstandsbediening tot je beschikking.

De NEEO remote heeft al verschillende prijzen gewonnen, van de IF Design award tot de RedDot award. Dit zijn zeer prestigieuze prijzen en staan in het algemeen voor kwalitatief hoogwaardige producten met bewezen eenvoud en of kwaliteit.

BewarenBewaren

€299,00
+
-13%
Sonos PLAYBAR
Sonos PLAYBAR
€799,00 €699,00
+
-13%
Sonos SUB Zwart
Sonos SUB Zwart
€799,00 €699,00
+