• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fibaro Multi Sensor beweging - Zwave

€57,99
Levertijd 2 - 3 dagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fibaro Multi Sensor beweging - Zwave

Bijna alles is aan te sturen met je smartphone

 
Tegenwoordig wordt alles geautomatiseerd waardoor apparaten steeds meer van onze handelingen kunnen overnemen. Dit merk heeft een systeem ontwikkeld waardoor het mogelijk is om alles in huis gemakkelijk en draadloos aan te sturen met je smartphone.

De Fibaro Motion sensor is een universele bewegingssensor, uitgerust met een temperatuur sensor en een sensor die de lichtsterkte meet. De Motion sensor werkt alleen op batterijen en is daardoor makkelijk op elke plek in uw woning te plaatsen. Door middel van verschillende kleuren LED-licht wordt zowel beweging als temperatuur weergegeven. Deze sensor is zeer goed te gebruiken voor beveiligings- en verlichtingsdoeleinden.
 

Met de Slimme Tussenstekker van Fibaro kun je al je elektrische aparaten op afstand bedienen vanaf je telefoon. Deze Tussenstekker werkt erg goed samen met de bewegingssensor. Stel je bent weggegaan en hebt perongeluk het strijkijzer aan laten staan. De bewegingssensor dicteert dat er geen beweging in deze ruimte. Zo zet dit systeem het strijkijzer uit om brandt te voorkomen.

De bewegings sensor beschikt over een interne versnellingsmeter die trillingen traceert en het alarm kan activeren als er geknoeid wordt met het apparaat.

De bewegingssensor werkt als aanvulling op de Fibaro Home Center