Muziek

Waarom hebben wij voor Sonos gekozen?

Sonos is een bedrijf wat in 2002 is begonnen met het maken van Speakers. Het bedrijf Sonos maakt sinds het begin een multiroom speakersysteem wat een groep consumenten aanspreekt die functionaliteit boven prijs waardeert. 

Je kunt in iedere kamer van je huis muziek afspelen, overal hetzelfde of op iedere kamer verschillend. Sonos heeft de software zo gebouwd dat dit voor iedereen te bedienen is.

Multiroom geluidssysteem

Om nog een schepje te doen bovenop de toch al prettige geluidsbeleving bieden wij vanuit Omnimatic de unieke luisterservice aan. Wij komen met onze demo speakers bij je thuis en laten je ervaren wat het is om Sonos in huis te hebben. Per ruimte laten we je horen wat speakers in de specifieke ruimtes doen. Ter plekke kun je bepalen wat je waar wil hebben.  Wij ontzorgen je volledig, en zorgen er voor dat je zelfs de handleiding niet meer door hoeft te lezen.

Ervaar het bij je thuis

Om muziek thuis te kunnen ervaren is het belangrijk dat je de juiste apparatuur hebt. Wij hebben gekozen voor het merk Sonos  en leveren accesoires die passen bij het merk Sonos om hun kwaliteit en productbeleving.

Lees meer