• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Click and Grow Navulling Wilde Aardbei

€14,95
Levertijd vandaag besteld, morgen in huis
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Click and Grow Navulling Wilde Aardbei

Vanaf nu kun je gemakkelijk verse producten in huis kweken.

Je vraagt je natuurlijk af, hoe dan, dit wordt hieronder in het kort aan de hand van een aantal afbeeldingen uitgelegd. Maar eerst volgt hieronder een korte uitleg van het concept Click and Grow.

Click and Grow is ontwikkeld in om de drang naar natuurlijk voedsel in je eigen huis te kunnen vervullen maar dan op een manier die vrij weinig aandacht vraagt. Niet door middel van moestuintjes buiten en de afhankelijkheid van weer en wind maar binnen, in een gecontroleerde omgeving en in zekere zin vergelijkbaar met een "cupje van Nespresso" waar een plantje uit groeit.

Hoe werkt het Click and Grow systeem? 

Stap 1:

Haal de vulling (refill) uit de verpakking. Maak de deksel (u-vormig) open en stop de capsule in één van de openingen boven in het systeem. Druk de capsule aan totdat je een click hoort, je vulling is dan goed geplaatst.

Stap 2:

Het is makkelijk om bij te houden welke capsule je waar in je Smart Garden hebt geplaatst. Dit doe je door met een afwasbare marker op de deksel van de capsule te schrijven wat er in zit. De hele Smart Garden mag in de afwasmachine, was je de Smart Garden dan zal de wasbare stift dus ook weer verdwijnen en kunnen je bij een nieuwe capsule weer beschrijven wat er in zit.

Stap 3:

Zet de doorzichtige kapjes op de capsules. Dit zorgt voor een eigen micro broeikaseffect en helpt je planten te groeien. Verwijder de kapjes wanneer de plantjes tegen de bovenkant van het doorzichtige kapje aankomen.

 

uitleg werking click and grow slimme moestuin

 

Stap 4:

Schenk water in de tank van de Smart Garden totdat de indicator (die aangeeft hoe hoog het water staat) de bovenkant van de Smart garden bereikt. Geef niet te veel water, het is tijd om op nieuw te vullen als de  indicator de bodem weer heeft bereikt.

Stap 5: 

Stop de stekker van de Click and Grow Smart Garden in het stopcontact, vanaf het moment dat je dit gedaan hebt beginnen de plantjes met groeien. Om er voor te zorgen dat de lamp niet te helder is als je ligt te slapen is het verstandig om je plant in de voor het eerst in het stopcontact te doen. Dit zorgt er namelijk voor dat het automatische programma van 16 uur aan,8 uur uit ongeveer gelijk loopt met de uren dat je wakker bent.

Stap 6:

De Smart Garden wordt geleverd met twee verlengstukken voor de verlichting, deze kunnen gebruikt worden om de lamp te verhogen wanneer de planten groter worden. Een verlengstuk kan makkelijk toegevoegd worden door de arm (waar de verlichting in zit) recht om hoog te tillen. Wanneer deze los komt kun je tussen de Smart Garden en de arm het verlengstuk klikken.  

 

uitleg click and grow afbeeldingen stap 1 tot en met 3

 

Tip: Maximaliseer de groei van je slimme moestuin door het installeren van de app.

Installeer de Click and Grow app op je telefoon, activeer je planten en blijf op de hoogte, ook krijg je slimme tips en tricks. Download de app via www.clickandgrow/app

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren