• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Neato Botvac Connected

€799,00 €640,00
Levertijd 2 - 3 dagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Neato Botvac Connected

Als beste getest door de consumentenbond 


Wij zijn natuurlijk erg blij dat de Neato botvac connected onderstaande beoordelingen heeft gewonnen bij de consumentenbond. Wil je het artikel van de consumentenbond lezen dan zul je lid moeten zijn van de consumentenbond. Je kunt het artikel hier lezen, echter is dit alleen beschikbaar achter een login van de consumentenbond. De stofzuiger die bij conclusies genoemd wordt als de beste is de Neato Botvac Connected.
 
Dit onder andere door:

  • Slimme beweging door de ruimte
  • Door de vorm met recht hoeken geschikt om te zuigen in hoeken
  • Terugkoppeling over de gezogen oppervlaktes
  • Op afstand te bedienen
 consumentenbond predicaat beste koop sep 2017 consumentenbond predicaat beste uit de test 09sep2017
 

Altijd en overal verbonden met je stofzuiger

 
Via de app kun je de robotstofzuiger starten, stoppen of schema’s instellen. De Neato Botvac is te gebruiken op alle vloertypes en is geschikt voor huishoudens met huisdieren. Doordat het apparaat geen standaard ronde vorm heeft, kan hij ook zonder moeite alle hoeken van het huis reinigen. 
 

Terugkoppeling vanuit de stofzuiger als er iets veranderd

Om meer duidelijkheid te geven over wat de robotstofzuiger heeft uitgevoerd en de voortgang ervan, ontvang je een bericht via de app. Binnen drie uur is de stofzuiger geheel opgeladen. De Neato gaat terug richting de oplader om zich op te bergen of op te laden.

Borstel aan de zijkant in combinatie met brede borstel

Deze technologie combineert krachtige zuig- en precisie borstels om vloeren schoon achter te laten. De comboborstel biedt de beste all-round schoonmaaktechniek en neemt alle soorten afval op, waaronder bijvoorbeeld haar van tapijt. Deze borstel zorgt voor een diepe krachtige reiniging.
 
Door de extra grote opvangbak met het Ultra Performance filter (standaard) worden twee keer zoveel kleine deeltjes (tot 0.3 microben) verwijderd. Het filter is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken.

Twee verschillende schoonmaak programma's

De robotstofzuiger heeft twee verschillende reinigings-programma's. In het Turbo programma wordt met maximale zuigkracht vuil, stof en haren opgezogen. In het Eco programma kan er langer en energiezuiniger worden schoongemaakt.
 
De stofzuiger kan dan dus een grotere oppervlakte reinigen op één batterijlading. Stel je de robot in dat deze vaker (3 à 4 keer per week) gaat rijden dan kan het huis prima bijgehouden worden in de Eco modus. Heb je huisdieren of veel vuil dat binnenkomt dan adviseren wij ten alle tijden het turbo programma. De opvangbak dient dan wel vaker schoongemaakt te worden.

Slim bewegen door de ruimte

Door middel van een laser brengt de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger een plattegrond in beeld. Dit zorgt voor een natuurlijke navigatie en diepe, grondige, methodische reiniging in minder tijd.
 
De robotstofzuiger ziet, voelt en reageert op meubels, speelgoed en trappen en verplaatst zich hier wanneer mogelijk omheen. Het apparaat navigeert ook goed in ruimtes met weinig tot geen licht. Door het voortdurend scannen van de kamer past de robotstofzuiger zich aan op eventuele wijzigingen.

Automatisch opladen en hervatten

De Neato Botvac Connected reinigt tot 4x sneller. Als het de Neato meer energie nodig heeft, keert hij automatisch terug naar de oplaadbasis en gaat weer verder met schoonmaken als
hij opgeladen is.

D-vorm met slimme hoek techonologie

Dankzij de D-vorm met slimme hoek technologie zuigt deze robotstofzuiger ook al het vuil in hoeken en langs muren of plinten. 
 
De bredere borstel zorgt er voor dat de stofzuiger meer stof opzuigt in één ronde. Hierdoor kan de botvac connected heel efficient een ruimte zuigen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Specificaties
Neato App: ja
Wifi verbinding: ja
Opladen: zelfstandig, hervat ook wanneer zuigronde nog niet is afgerond
Navigatie: Door middel van laser en plattegrond
Schoonmaakmodus: SpinFlow Eco & Turbo
Multi-room navigatie: ja
Verdiepingsvloer reinigen: automatisch mits het geen afgesloten ruimtes zijn
Agenda: op basis van weekplanning
Smart home toegang: Amazon Alexa, GoogleHome, Neato Chatbot
Hoofdborstel: Combo borstel & Spiraal borstel
Zijborstel: ja
Type filter: Ultra performance
Ruimte markering: inclusief (strip meegeleverd)
Batterij: High capacity Lithium-ion
Zuigcapaciteit per laadcyclus: 450 m2
Bestuurbaar via Telefoon: ja
Rapportage na zuigronde: ja
Zuig historie: ja
2x spot clean: ja