• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Netgear Orbi satelliet - DEMO

€247,50 €215,00
Levertijd vandaag besteld, morgen in huis
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Netgear Orbi satelliet - DEMO

Dit product is gebruikt in een demo opstelling. Dit product wordt verkocht met 2 jaar volledige fabrieks garantie.
 
Mogelijk ontbreekt de originele verpakking, wij verzenden dit product onder transportverzekering naar je toe, kostenloos.

Maak kennis met Orbi - Snel en veilig WiFi voor het hele huis

Orbi is het eerste Tri-band WiFi-systeem ter wereld. Van je voortuin tot je studeerkamer tot jouw zwembad, Orbi biedt je betrouwbare, veilige en ongelofelijk snelle WiFi voor elke centimeter van jouw huis.

 

Overal WiFi

Geen zones in het huis meer zonder bereik, geen verbroken verbindingen door muren, gewoon overal WiFi. Het Orbi Home WiFi-systeem heeft een bereik van wel 370 m2 en gaat door WiFi-obstakels zoals muren, trappen en deuren heen. Meer dekking nodig? Voeg gewoon een Orbi-satelliet toe om uw WiFi-bereik direct uit te breiden.

 

Eindelijk is er een oplossing

Je kunt Orbi naar behoefte uitbreiden en een probleemloze verbinding tussen apparaten en Orbi-satellieten behouden. Via het Orbi Tri-band WiFi-systeem kunnen je apparaten tussen banden en andere Orbi-satellieten schakelen zonder dat er opnieuw verbinding hoeft te worden gemaakt. Iedere centimeter van je huis is in dit razendsnelle netwerk bereikbaar en zorgt voor een betere WiFi. Overal.

 

Is Orbi een Range Extender?

Nee! Range extenders creëren meerdere WiFi-netwerken om je dekking uit te breiden. Dit betekent dat je opnieuw verbinding moet maken op basis van waar je zich thuis bevindt. Orbi creëert één enkel high-speed netwerk waarmee je in jouw hele huis bereik hebt. Orbi optimaliseert jouw verbindingen op dynamische wijze zonder dat je opnieuw verbinding hoeft te maken.

 

Wacht niet op buffering

Buffering mag geen deel uitmaken van een filmavondje bij je thuis. Orbi voorkomt buffering en vertragingen doordat het een high-speed internetverbinding voor al jouw apparaten creëert. Het Orbi Tri-band WiFi-systeem is compatibel met het modem van je huidige internetprovider en geeft je door de maximale snelheid waar voor je geld.

 

Snelle en eenvoudige installatie

In tegenstelling tot sommige WiFi-systemen, werkt Orbi met jouw Internet Service Provider, meteen als je het apparaat uit de doos haalt. Je hoeft jouw huidige apparatuur niet te veranderen om het Orbi WiFi Home-systeem te gebruiken. Orbi gebruikt één WiFi-naam (SSID) en met slechts een paar muisklikken is je beveiligde WiFi-netwerk klaar voor gebruik.

 

Routers. Om niet meer in een hoekje te verstoppen

Orbi heeft een strak design en de allernieuwste technologie. Het geeft jouw huis een superieur WiFi-netwerk dat eenvoudig te installeren is en er elegant uitziet.

 

Betere WiFi. Overal.

WiFi waar je op kunt rekenen. Overal.
  • Neem WiFi-apparaten mee naar elke kamer met naadloze dekking.
Bij jouw thuis. Gedekt.
  • U hebt slechts twee Orbi-units nodig om huizen tot 370 vierkante meter(m2) te voorzien van hoogwaardige AC3000 Tri-Band WiFi.
Maximale internet snelheden.
  • Orbi gebruikt Tri-Band WiFi om te zorgen dat jouw internet zo snel mogelijk is, hoeveel apparaten je ook verbindt.
Installeren zoals nooit tevoren.
  • Je kunt met jouw mobiele apparaat eenvoudig een veilig WiFi-netwerk installeren binnen enkele minuten.

 

Wat zit er in de doos?

  • Eén (1) Orbi-satelliet (RBS50)
  • Eén (1) Ethernet-kabel van 2 meter
  • Eén (1) 12 V/3,5 A netvoedingsadapters
  • Beknopte handleiding

De maximale draadloze signaalsnelheid is afgeleid van de specificaties in IEEE-norm 802.11. De werkelijke snelheid voor gegevensoverdracht en gegevens over afstand zal variëren. Netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren zoals het volume van het netwerkverkeer, bouw- en constructiematerialen en netwerkoverhead verlagen de daadwerkelijke snelheid van de gegevensoverdracht en draadloze dekking.

Specificaties
Afmeting: 16,94 x 5,99 x 22,58 cm per stuk
Antenne: Zes (6) hoogwaardige antennes met krachtige versterkers
Beamforming: Implicit/Explicit Beamforming voor 2,4 en 5 GHz banden (1733 + 866 + 400 Mbps)
Draadloze verbinding: AC3000 (1733 + 866 + 400 Mbps)
Geheugen: 4 GB Flash en 512 MB RAM
Gewicht: 889 gram per stuk
MU-MIMO: MU-MIMO voor gelijktijdig datastreaming op meerdere apparaten
Poorten: 4 Gigabit Ethernet-poorten 1 WAN + 3 LAN voor router 4 LAN voor satelliet 1 USB 2.0-poort
Unieke draadloze eigenschap: Simultane Tri-Band WiFi (2.4GHz en 5 GHz)