• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fibaro Slimme Tussenstekker - Z wave

1 / 2
€64,99
Levertijd vandaag besteld, morgen in huis
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fibaro Slimme Tussenstekker - Z wave

Bijna alles is aan te sturen met je smartphone

 
Tegenwoordig wordt alles geautomatiseerd waardoor apparaten steeds meer van onze handelingen kunnen overnemen. Dit merk heeft een systeem ontwikkeld waardoor het mogelijk is om alles in huis gemakkelijk en draadloos aan te sturen met je smartphone.
 
Fibaro maakt dus geen gebruik van onhandige stekkers, maar in plaats daarvan slimme schakelaars. Door het gebruik van deze producten kun je bijvoorbeeld je wasmachine of andere losse elektrische apparaten op afstand bedienen of stel je gemakkelijk tijdschema’s in voor het aan- en uitzetten van jouw elektronische apparaten.
 

Het verbruik is meteen te zien aan de kleur van de tussenstekker

 
De Fibaro Wall plug is een slimme schakelaar die door middel van een gekleurde led-ring het energie verbruik van jouw apparaat aangeeft. Met de Wall Plug maak je elk elektrisch apparaat in huis slim! De aansluiting werkt erg makkelijk. Je haalt de wall plug uit de doos, steekt het in het stopcontact, sluit je elektrische apparaat er op aan, en klaar! Nu kun je jouw elektrische apparaat op afstand bedienen en het energieverbruik meten. Dit doe je met de app op je smartphone of tablet. Met deze plug kun je dus direct ingrijpen als je vergeten bent om een apparaat uit te zetten en niet in de buurt van je huis bent.