• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Somfy Security Camera

€199,00
Levertijd vandaag besteld, morgen in huis
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Somfy Security Camera

Somfy Security Camera

Met deze camera ontgaat jou niks meer. Deze HD plug & play beveiligingscamera neemt alles op en stuurt jou een bericht bij onraad. 

Alle beelden die deze camera maakt zodra hij beweging detecteert, worden opgeslagen bij Somfy in de cloud. Zodra de camera een beweging signaleert, gaat het alarm af en krijg jij direct een bericht op je smartphone. Valt de stroom uit dan zorgt de back-up batterij ervoor dat de camera nog minimaal 4 uur door kan.

De privacy shutter

Op het moment dat jij binnenkomt, gaat de camera letterlijk dicht. Dus is alles wat jij in je eigen huis doet, alleen voor jouw ogen bestemd. Geen beeld, geen cloud, niks. 100% privacy gegarandeerd. Heb je loslopende huisdieren? Deze camera kun je dusdanig instellen dat ze niet bij iedere beweging het alarm activeren.

Een aantal eigenschappen van de Somfy Security Camera

  • SomfyVision™ De unieke combinatie van warmtedetectie en beeldanalyse zorgt voor een nauwkeurige detectie
  • Spreken en luisteren - Kijk mee in je huis via de camera en communiceer met je huisgenoten. Zo mis je nooit iets.
  • Detectie rookalarm - Herkent het geluid van je rookmelder en waarschuwt je onmiddellijk via je smartphone. Je rookmelder is vanaf nu dus connected!
  • Slimme Activering - Somfy herinnert je eraan je de Camera te activeren als je vertrekt
  • Vertrouw familie en vrienden - Deel de toegang tot je systeem met familie, vrienden en buren, zodat zij je huis kunnen bewaken als je niet thuis bent
  • Weten wie er in je huis is - Weten wie er in je huis is of op de hoogte worden gebracht als je kinderen thuiskomen met de Kindermodus

De montage plaat is Ontzettend handig!

Optioneel kan de Security Camera worden gecombineerd met de wandmontageplaat waarmee je de camera gemakkelijk hoog aan de muur bevestigt. Bekijk hier de camera wandmontageplaat.