Menu
EUR
  • Ons het product laten installeren, dat kan?
  • Gegarandeerd persoonlijk advies.
  • Bezoek onze showroom op afspraak.
  • Onderdeel van Robbshop.nl

Diensten

 

Technologie en oplossingen

 
Nieuwe technologieën blijven zich in een razend tempo ontwikkelen. Dit maakt het voor jou als consument steeds lastiger om bij te benen. De kans is aanwezig dat je geen directe interesse hebt in de producten, maar wél in de oplossingen.
 

Kennis van de nieuwste producten en technologieën

 

De traditionele installateur - de elektromonteur, de loodgieter - focust zich op de technische installatie en niet op de bediening. Laat dat nou net zijn waar Omnimatic om de hoek komt kijken. Je wenst meer intelligentie in huis om het leven gemakkelijker te maken?
 
Wij nemen ruim de tijd voor tips over maatwerkoplossingen en we leggen je een loepzuivere offerte voor. Naast dit advies op maat kun je de bij ons aangeschafte producten ook nog eens vakkundig laten installeren. Eerst zelf proberen? Geen probleem. Mocht het niet lukken dan helpen wij je graag. Kortom, wij zijn niet de partij die 'hakt en breekt', maar wij adviseren, leveren en installeren op basis van jouw specifieke wensenpakket.


Een totaalplaatje en volledige ontzorging

 
Omnimatic gaat graag voor het totaalplaatje, maar vanzelfsprekend zijn wij ook sterk in deeloplossingen. In beide gevallen is er sprake van ontzorging van A tot Z. Die garantie bieden we dankzij onze ervaring en knowhow in de branche. Daarnaast hebben we veel kennis van de producten in onze webshop en de systemen die er zijn om deze producten onderling te laten communiceren. Wij kunnen er simpelweg voor zorgen dat je in, rond en om je huis, gemak gaat ervaren op een tot nu toe ongekend niveau.

 

Zien is ervaren, op onze demo locaties

 
Wil je informatie over de producten, of wil je zien hoe de producten die wij in het assortiment voeren in het dagelijks leven gebruikt worden, neem dan contact met ons op. Wij hebben twee woningen ingericht als demo woning waar je verschillende producten en technologieën kunt zien en ervaren.
 
360 graden demowoning foto
Wil je langs komen om producten in het echt te ervaren, bel dan voor een afspraak 013 - 2340404.Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!