Menu
EUR
  • Ons het product laten installeren, dat kan?
  • Gegarandeerd persoonlijk advies.
  • Bezoek onze showroom op afspraak.
  • Onderdeel van Robbshop.nl

Philips Hue Belevingssessie

Stel, je denkt na over verlichting in je huis. Je hebt bijvoorbeeld een donker hoekje of wilt wat meer sfeer creëren in de woonkamer, speelkamer of tuin. Dan kunnen wij bij jou thuis laten zien wat Philips Hue voor jouw woning en tuin kan betekenen.

Ik wil wel eens zien wat Philips Hue voor mij kan betekenen

Hoe ga je dan van start. Wij komen bij je thuis met een Philips Hue demonstratie set. In deze set zitten verschillende lichtbronnen welke op meerdere plekken in je huis geplaatst kunnen worden. Wij gaan samen met jou kijken naar de juiste lichtbron op de juiste plek.

Ook kunnen we samen met jou een lichtplan maken

Als je een woning gaat bouwen, verbouwen of inrichten dan denk je meestal niet als eerste aan verlichting. Dat is jammer want verlichting heeft een grote invloed op de sfeer in huis. Met goede verlichting woon je prettiger en een lichtplan helpt je daarbij. Zeker bij nieuwbouw of verbouw is een het lichtplan een must. Dan kunnen de aansluitpunten op de juiste plek worden voorbereid en voorkom je dat er teveel snoeren in het zicht liggen of hangen.

De basis is een plattegrond van de woning, liefst met de aanwezige meubels. Hierop worden de verschillende soorten verlichting aangegeven: basisverlichting, functionele verlichting en accentverlichting. 

Wij adviseren, installeren en leggen uit.

Dankzij de samenwerking met Light Gallery kan je een professioneel lichtplan laten maken. Het enige dat we daarvoor nodig hebben zijn de bouwtekeningen (of een goede schets) van het huis. We noteren jullie wensen, willen jullie modern of klassiek? Groot of klein? Donkere armaturen of juist lichte? Op basis van jullie wensen gaat de lichtontwerper aan de slag en ontvang je binnen twee weken een plan op maat, inclusief offerte. Uiteraard bevat het plan een tekening met alle verlichting afgestemd op het gebruik van de ruimte, en een voorstel voor de armaturen én de lampen.

Hoe gaan we nu verder?

Je kunt natuurlijk direct producten in onze webshop bestellen. Wij doen ons uiterste best om alle producten welke wij voeren ook uit voorraad te kunnen leveren. 

Wil je liever thuis zien wat Philips Hue voor je kan betekenen, dan bieden wij de Philips Hue Belevingssessie aan. Hierbij komen we met een aantal demo producten bij je thuis en laten je in je eigen huis ervaren wat Philips Hue voor je kan betekenen, koop je niets dan vragen wij een onkosten vergoeding van €50,-. Koop je Philips Hue verlichting en mogen wij deze voor je installeren en uitleggen, dan hoef je deze kosten niet te betalen deze halen wij van de totale factuur af.

Mail ons om een afspraak in te plannen en er komt een medewerker van ons bij je langs op je licht te laten beleven.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!