Menu
EUR
  • Ons het product laten installeren, dat kan?
  • Gegarandeerd persoonlijk advies.
  • Bezoek onze showroom op afspraak.
  • Onderdeel van Robbshop.nl

Sonos luisterservice

Wij bieden echte beleving bij je thuis!

Stel, je wilt een Sonos streaming audio systeem. Je hebt in gedachten dat je in de woonkamer een Playbar onder je tv wilt hebben voor de ultieme filmbeleving. Ook wil je lekker naar muziek kunnen luisteren in je woon- of eetkamer en wellicht wil je een speaker op de badkamer, kinderkamer of in de tuin. Nu komt het moeilijkste.

  • Welke speaker heb je nodig?
  • Hoe zou deze klinken op die plek?
  • Heb ik aan één voldoende of heb ik er twee nodig? 
  • Hoe installeer ik het? Wifi, Boost...?

Als deze vragen beantwoorden wij in één keer met onze lusterservice. Er is namelijk maar één plek waar je kan horen hoe het klinkt en dat is bij jou thuis. Geen super ideale opstelling in een showroom of vanaf papier, nee gewoon bij jou thuis met alle obstakels en plaatsingsproblemen.

Hoe gaat het in zijn werk? Eigenlijk heel simpel en het is nog gratis ook!

Je belt ons op om een afspraak te maken. Wij stellen je dan een aantal vragen om een idee te krijgen van wat je zoekt en plannen direct samen een afspraak in. Moet je hiervoor een vrije dag nemen? Nee hoor. Wij komen ook in de avond of in het weekend bij je thuis.

Dan is de dag er dat wij bij je langskomen. Onze expert komt met onze demo spullen naar je toe. Binnen 15 minuten kan je al de verschillende producten zien, voelen en beluisteren. Samen loop je de verschillen door plaats je de speakers op diverse plekken, luister je en kies je de best passende kleur en speaker. Het resultaat is dat je nu precies weet hoe je je huis kunt vullen met puur, kraakhelder geluid. De laatste stap is aan te geven wat je wilt hebben en wij zorgen dat deze speakers geplaatste worden. Uiteraard leggen wij uit hoe het werkt en helpen je bij het toevoegen van muziekdiensten als een Spotify, Apple Music of Deezer.   
 

 * Onze expert adviseert ook over accessoires zoals speaker standaards of muurbeugels. Soms moet je boren om een muurbeugel goed te bevestigen. Dit is niet inbegrepen bij de service. 

 

Veelgestelde vragen over onze Sonos luisterservice

Welke mogelijke opstellingen biedt Omnimatic?

Bij Omnimatic heb je de keuze uit alle beschikbare opstelling die Sonos te bieden heeft. Wil je een 2.0 tot 3.1 opstelling voor een kraakhelder geluid tijdens het TV kijken of een echte cinema beleving met een 7.1 setup? Bij Sonos kan jij deze ervaringen bij jou thuis beleven. Ook voor inbouwspeakers ben je voor de levering als installatie bij Omnimatic op de juiste plek.

Welke toegevoegde waarde heeft onze Sonos luisterservice?

Iedereen kent wel het gevoel dat wanneer je iets in een showroom koopt of winkel, de ervaring toch anders is, dan wanneer je thuis bent. Bij Omnimatic nemen we dit gevoel weg. Elke woning, kamer tot hoekje is namelijk uniek en daarom klinkt bij iedereen een geluidsopstelling weer anders. Via onze luisterservice kan je zelf ervaren hoe het Sonos pure kraakhelder geluid van Sonos tot zijn recht komt. We kunnen verschillende opstellingen testen zodat jij de beste keuze voor jouw woning kan maken.

Wat kost een Sonos installatie?

De kosten van een Sonos installatie is volledig afhankelijk van het aantal en soort speakers dat je wilt aankopen. Bij Omnimatic hebben we het gehele assortiment van Sonos beschikbaar. Deze zijn alle bij jou thuis te testen en bij Omnimatic af te nemen. Kijk voor onze huidige prijzen van Sonos op onze Sonos pagina. 

Hoeveel Sonos speakers heb je nodig?

Het aantal speakers dat jij nodig hebt, is afhankelijk van de beleving die je uit de opstelling wilt krijgen en de grootte van jouw ruimte. Zo bestaat een 7.1 opstelling voor een bioscoopervaring uit een soundbar met twee speakers en subwoofer. Wanneer je echter wilt meezingen met jouw favoriete playlist in de keuken of badkamer, dan heb je al snel een ruimtevullend geluid met twee tot vier speakers. Dit maakt onze luisterservice een perfecte manier om te bepalen hoeveel speakers jij nodig hebt, voor de perfecte geluidservaring.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!