• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons


Wie zijn wij?

Als leverancier en installateur van "internet of things" producten willen we jouw leven gezonder, makkelijker en leuker maken. Hoe? Door voor jou dingen te automatiseren zodat er tijd overblijft voor leuke activiteiten. Onder internet of things verstaan wij producten die verbonden zijn met je smartphone of met internet.

Wat doen wij?

Wij leveren producten in meerdere categorieën die je volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Ons doel is 100% ontzorgen met producten die ondersteunend zijn voor jou. Wil je precies weten wat de voordelen van onze producten zijn, kijk dan bij de specifieke producten of lees ons blog en kom er achter wat de mogelijkheden zijn.

Onze passie.

Wij vinden dat gemak en plezier belangrijk is als je iets koopt. Met onze persoonlijke bezorging en uitleg hoef je dus geen handleidingen door te lezen. Samen met jou nemen wij het door en stellen het in zodat je direct kunt beginnen met genieten van het product dat je gekocht hebt. En dat voor dezelfde prijs als waar je ergens anders alléén het product voor koopt!

Ook verzorgen wij complete installaties van bijvoorbeeld de robotgrasmaaier. Dit doen we met eigen personeel dat kennis heeft van het product dat jij koopt zodat je altijd de juiste informatie krijgt.

Wil je meer weten over de persoonlijke bezorg- en uitlegserviceof over onze uitgebreide installatie service?
neem dan gerust contact met ons op.


Bas Driessen
Omnimatic B.V.


afbeelding kantoor omnimatic oisterwijk

Heb je vragen over je bestelling, de beschikbaarheid van producten of wil je meer weten over de specifieke samenwerking van producten uit de verschillende categorieën, neem dan contact met ons op.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:45 uur tot 17:30 uur op het telefoonnummer 013 – 234 04 04 of via e-mail info@omnimatic.nl

Wil je een persoonlijke afspraak, thuis of bij ons op kantoor?

Kun je ons niet bereiken of wil je contact buiten onze openingstijden? Geen probleem, stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een afspraak op locatie is natuurlijk ook altijd mogelijk.
Omnimatic B.V. staat geregistreerd bij:
Kamer van koophandel: 65432304
Belastingdienst: NL856109782B.01

BewarenBewaren