• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer & Privacy verklaring


Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de door Omnimatic B.V. geëxploiteerde websites. Verwijzingen naar sites die niet door Omnimatic B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie en gemak voor de bezoeker opgenomen. Omnimatic B.V. staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website(s) van Omnimatic B.V. gaat u akkoord met deze disclaimer.

De voorwaarden in deze disclaimer en privacyverklaring kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

Deze disclaimer is niet beschikbaar in andere talen. Mochten anderstalige disclaimers gewenst zijn, dan kunnen deze beschikbaar worden gesteld. De Nederlandstalige disclaimer is leidend.

Eigenaar

Deze website is eigendom van Omnimatic B.V. (KvK nr. 65432304) De informatie, afbeeldingen, lay-out, documenten, audio, video, tekst en software op deze website zijn intellectueel eigendom van de Omnimatic B.V. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Omnimatic B.V.

Aansprakelijkheid

Hoewel Omnimatic B.V. maximale zorg besteedt aan de op de website getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. Omnimatic B.V. aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid. 

Privacy statement

Als je onze website bezoekt stel je ons in staat om persoonlijke gegevens over jou te verzamelen. Omnimatic B.V. vindt het belangrijk dat deze gegevens goed beschermd worden.

Persoonsgegevens

Omnimatic B.V. zal om jouw persoonsgegevens vragen voor het uitvoeren van verschillende zaken. Zo zullen wij bijvoorbeeld om je adres vragen als je ons verzoekt om informatie toe te zenden en vragen we om een e-mail adres bij inschrijving voor een nieuwsbrief. Via een link (doorverwijzing waar je op kunt klikken) opgenomen onder de elektronische nieuwsbrief kun je je eenvoudig uitschrijven voor ontvangst van de nieuwsbrief.

Ook op indirecte wijze worden automatisch gegevens aan Omnimatic B.V. verstrekt, zoals bijvoorbeeld jouw IP-adres. Omnimatic B.V. zal de privacy van gebruikers van haar website respecteren en zal zich houden aan de regelgeving welke in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Wij vinden het van groot belang dat je weet welke cookies onze website inzet en voor welke doeleinden ze gebruikt worden. We willen graag zowel je privacy als de functionaliteit van onze website zoveel mogelijk waarborgen. Hieronder leest je meer over de cookies die gebruikt worden door en via onze website en voor welke doeleinden.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestandje dat op de harde schijf van je computer, laptop, smartphone of tablet wordt geplaatst op het moment dat je een website bezoekt.

Door het gebruik van cookies functioneert onze website beter. We krijgen door het plaatsen van cookies meer inzicht in het gebruik van onze website en de effectiviteit hiervan. Zo kunnen we zien hoe vaak en wanneer men bepaalde pagina's bezoekt, welk type apparaten gebruikt worden door onze bezoekers, welke webpagina's het meest interessant zijn en/of welke advertenties (het meest) effectief zijn.

Het gebruik van cookies is veilig. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer of een e-mailadres, uit cookies worden herleid. Cookies kunnen dus ook niet worden gebruikt voor e-mail- of (tele)marketing acties.

Welk soort cookies plaatst Omnimatic B.V. en waarom?

Functionele cookies<

Op de website gebruiken we functionele cookies om er voor te zorgen dat onze website naar behoren werkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cookie dat vraagt of je het plaatsen van 'andere' cookies toestaat.

Dit soort cookies hebben geen of een zeer geringe impact op je privacy. Ze zijn daarom uitgezonderd van de toestemmingsvereiste in de Telecommunicatiewet. Als gevolg daarvan vraagt Omnimatic B.V. geen toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Wij maken ook gebruik van:

Analytische cookies

Omnimatic B.V. gebruikt Google Analytics- cookies. Analytic cookies worden gebruikt om het gebruik van de website in kaart te brengen en te analyseren, zodat de kwaliteit en/of de effectiviteit van de website verbeterd kan worden. Omnimatic B.V. gebruikt Google Analytics-cookies conform de handleiding die het College Bescherming Persoonsgegevens heeft opgesteld.

Er is een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten, de informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd (zo wordt o.a. het laatste octet van het IP-adres verwijderd) en er worden geen andere gegevens gedeeld. Hierdoor is voor het gebruik van deze Analytics cookies geen toestemming vereist.

Van de informatie die wij verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina's bezocht worden, waar bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor zijn wij in staat de structuur, navigatie en inhoud van de website te verbeteren. Bijvoorbeeld door informatie aan te vullen of door het gebruikersgemak te verbeteren.

De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Omnimatic B.V. heeft hier geen invloed op.

Overige cookies

Naast de in de vorige paragraaf genoemde cookies, willen onze websites van enkele aanvullende cookies gebruik maken. Hiervoor is toestemming nodig. Wanneer u doorklikt naar een vervolgpagina van de website en op die manier toestemming verstrekt, worden ook onderstaande cookies geplaatst.

Social media

Op deze website zijn buttons opgenomen om webpagina's te delen via sociale netwerken als Facebook, Twitter, LinkedIn, etc. Deze buttons maken gebruik van stukjes code die van deze sociale media platforms afkomstig zijn. Wanneer webpagina's gedeeld worden met deze buttons, worden er cookies geplaatst.

Voor meer informatie over wat deze sociale media platforms met de (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken, verwijzen wij naar hun eigen privacyverklaring. Omnimatic B.V.  heeft hier geen invloed op.

Facebook

YouTube (Google)
Twitter

Pinterest

Instagram



Remarketing cookies

Met een remarketing/retargeting cookie wordt de interesse van een internetgebruiker op basis van diens surfgedrag geregistreerd om daarop afgestemde advertenties te kunnen tonen.

Hoe zijn cookies te verwijderen?

Als je helemaal niet wilt dat websites op je computer of andere randapparatuur cookies plaatsen, dan kun je te allen tijde je browserinstellingen aanpassen.  Hoe je de instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van de browser.

Wilt je cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via Youronlinechoices.

Privacy beleid van derden

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met de website(s) van Omnimatic B.V. zijn verbonden. Er wordt door Omnimatic B.V. geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid aanvaard met betrekking tot de wijze waarop deze derden omgaan met persoonsgegevens.