Menu
EUR

Muziek Luisteren

Muziek is een gangmaker, het zorgt voor een bepaalde sfeer en creëert een fijne omgeving. Daarnaast is het natuurlijk het middel om de stilte om je heen te doorbreken, binnen en buiten.

Sonos Multiroom geluidssysteem

Het bedrijf Sonos maakt sinds het begin een multiroom speakersysteem wat een groep consumenten aanspreekt waarbij je in iedere kamer van je huis muziek kunt afspelen, overal hetzelfde of op iedere kamer verschillend. Sonos heeft de software zo gebouwd dat dit voor iedereen te bedienen is.

Ervaar Sonos bij je thuis

Om nog een schepje te doen bovenop de toch al prettige geluidsbeleving bieden wij vanuit Omnimatic de unieke Sonos luisterservice aan. Wij komen met onze demo speakers bij je thuis en laten je ervaren wat het is om Sonos in huis te hebben. Per ruimte laten we je horen wat speakers in de specifieke ruimtes doen. Ter plekke kun je bepalen wat je waar wil hebben.  Wij ontzorgen je volledig, en zorgen er voor dat je zelfs de handleiding niet meer door hoeft te lezen.
 
Om muziek thuis te kunnen ervaren is het belangrijk dat je de juiste apparatuur hebt. Wij hebben gekozen voor het merk Sonos  en leveren accesoires die passen bij het merk Sonos om hun kwaliteit en productbeleving.
 
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!