• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robomow Robotmaaier

Kies voor gemak en laat je tuin maaien door een Robomow robotmaaier van Omnimatic. Als vakspecialist bieden wij de beste service en kwaliteit.

Robot grasmaaien is veel makkelijker met Robomow

Overweeg jij de Robomow robotmaaier bij Omnimatic? Is grasmaaien niet jouw hobby? Ben je op zoek naar een robotmaaier? Als specialist op het gebied van robot grasmaaiers hebben wij een veelzijdig assoritment waar je altijd een robotmaaier vindt die geheel aan jouw wensen voldoet. Onze Robomow robotmaaiers kunnen wij eventueel ook bij je thuis installeren. Wij installeren in heel Nederland en ook in Belgie. Zelf of in samenwerking met een vakkundig specialist bij jou in de buurt. Zoek daarom nu jouw Robomow grasmaaier uit! 

Robomow U en Robomow Pro uit voorraad geleverd

Zowel de Robomow U, als de Robomow Pro modellen leveren wij geheel uit voorraad. Hierdoor weet jij dat de machine die je besteld ook snel geleverd kan worden. Randproducten als draad, pinnen, een externe basis of een Robohome worden indien gewenst meteen meegeleverd. Waardoor jij meteen aan de slag kunt met de installatie van jouw Robomow robotmaaier. 

Robomow grasmaaier specialist

Doordat wij één merk robot grasmaaiers verkopen, zijn wij een vakspecialist en hebben wij veel kennis in huis van deze robotmaaiers. Als specialist kunnen wij daarom ook snel en vakkundig overleggen en schakelen met de fabrikant. Hierdoor hebben we snel antwoord op al jouw vragen over jouw Robomow grasmaaier. Bekijk hier onder het gehele assortiment Robomow grasmaaiers en kies de robotmaaier die geheel aan jouw eisen voldoet! 

 

€1.299,00
+
€1.199,00
+
€1.999,00
+
€1.049,00
+
€1.199,00
+
€2.399,00
+
-10%
Robomow RX20 U
Robomow RX20 U
€649,00 €585,00
+
€1.699,00
+