Menu
EUR

Tado radiatorknoppen

Met de Tado radiatorknoppen stuur je elke ruimte in uw woning gemakkelijk aan. Zo creëert uw eenvoudig in elke ruimte een prettig leefklimaat!

4 Producten
Toon:
Installatie (per uur)
Installatie (per uur)
Tado Installatie en advies, wij zijn gespecialiseerd in Homekit en kunnen je all...
€75,00 €61,98
 
Slimme Radiatorknop
Slimme Radiatorknop
In de verpakking zit één slimme radiatorknop, 2 AA batterijen, 3 verschillende a...
€89,00 €73,55
 
Slimme Radiatorknop - duopack
Slimme Radiatorknop - duopack
In de verpakking zitten twee slimme radiatorknoppen inclusief koppelringen
€169,00 €139,67
 
Slimme Radiatorknop - Quatropack
Slimme Radiatorknop - Quatropack
In de verpakking zitten vier slimme radiatorknoppen inclusief koppelringen
€319,00 €263,64
 
Toon 1 - 4 van 4
Tado radiatorknoppen

Met de Tado radiatorknoppen verwarmt u gemakkelijk elke kamer

Met de slimme radiatorknoppen verwarmt u eenvoudig elke kamer op een temperatuur zoals u dat wenst. Wilt u ’s ochtends graag douchen in een warme badkamer? Dan stelt u de thermostaat eenvoudig wat warmer in zodat het behaaglijk is zodra u opstaat.
Of wilt u de speelkamer van de kinderen extra verwarmen zodra ze thuiskomen van school? Met de Tado app regelt u eenvoudig de temperatuur in elke kamer van uw woning.

De temperatuur in elke kamer is met de slimme Tado radiatorknoppen. Dit kan vooraf via een gewenst schema waarop de thermostaat automatisch verwarmt of juist afslaat. Maar ook is elke kamer met de app handmatig aan te passen.

Tado systeem koppelen met uw Home assistent

Tado staat naast de energie efficiëntie bekend om het fantastische gebruikersgemak. Zoals aangegeven kunt u alles regelen via uw smartphone of tablet. Ook is de Tado Thermostaat te koppelen aan uw Home assistent zoals Google Home, Amazon Alexa en Apple HomeKit. Zo kunt u vanaf de bank met een spraakopdracht alvast de verwarming in de badkamer wat hoger zetten voordat u ’s avonds onder de douche stapt.

Tado installatie

Tado is geschikt voor nagenoeg elk huishouden. De slimme thermostaten werken namelijk met 95% van alle verwarmingssystemen. Doordat Omnimatic één merk thermostaten verkoopt zijn wij vakspecialist op het gebied van Tado Thermostaten. Hierdoor kunnen wij snel schakelen met de fabrikant, hebben wij snel antwoord op al jouw vragen en kunnen wij u helpen bij de installatie van uw Tado systeem. Heeft u vragen over dit product, installatiehulp of onderhoudshulp nodig? Schroom niet om contact met Omnimatic op te nemen. Wij staan u graag bij met uitleg en advies.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!