Menu
EUR
  • Ons het product laten installeren, dat kan?
  • Gegarandeerd persoonlijk advies.
  • Bezoek onze showroom op afspraak.
  • Onderdeel van Robbshop.nl

Tado° Advies & Installatie

Hulp nodig met het installeren van je Tado°?

Van alle systemen die er momenteel verkrijgbaar zijn in de markt hebben wij gekozen om ons te specialiseren in het merk Tado°.

[powr-form-builder id="91d5a866_1663938236"]

Waarom Tado°?

Tado° is een systeem dat doet wat jij wenst, het houdt rekening met je aan- en afwezigheid en kan op basis hiervan ruimtes slim verwarmen.

Software in combinatie met de juiste hardware zorgt voor gemak

Wij zijn gespecialiseerd in de software van Tado in combinatie met een juiste hardware en hebben kennis van de werking van dit systeem. 

Hoe kun je bijvoorbeeld je weekplanning het beste inrichten? Wat zijn de "standaard" zaken die in je dagritme passen als bijvoorbeeld opstaan, douchen, ontbijten, naar werk of school gaan etc. 

Wij gaan samen met je naar deze planning kijken en stellen deze, als je dit wenst samen met je in. Hierdoor weet je dat je het maximale uit je Tado° systeem halen. Ook leggen we je functies uit als bijvoorbeeld Geofencing of open raam detectie en zetten deze aan of uit indien gewenst. 

Wat kost het installeren en inregelen van Tado°?

De kosten voor het installeren van de Tado° slimme thermostaat met de slimme thermostaatknoppen evenals het aansluiten van de extensiekit (wanneer je geen bedrading hebt in de woonkamer voor je thermostaat) bedragen €65,- per uur.

De gemiddelde installatie bedraagd zo'n 2 uur, meestal ben je bij ons dus voor €120,- inclusief de BTW klaar. Voor dit bedrag leggen we je de werking van het systeem uit, zodat je de handleiding niet meer hoeft door te lezen. Dit tijd nodig voor de installatie hangt natuurlijk ook af van de grote van je woning en het aantal benodigde knoppen.

Offerte nodig?

Wil je een volledige offerte voor je huis waarbij wij je Tado° installatie leveren, neem dan contact met ons op. 
Omnimatic, wij laten je gemak ervaren en regelen je Tado° installatie.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!