• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden


Betalen, niet het leukste wel noodzakelijk. Wij bieden diverse mogelijkheden zodat jij de keuze hebt. Uiteraard hoeft betalen geen extra geld te kosten dus bij ons kun je kiezen uit diverse gratis methodes met hun eigen voordelen. Hieronder zijn ze beschreven en tijdens het bestelproces kun je kiezen uit de optie die je wilt gebruiken.

Direct betalen is snel genieten van je aankoop

Om snel te kunnen leveren, bieden wij een aantal directe en natuurlijk veilige betaal mogelijkheden zoals iDEALPaypal, bank overschrijving, Maestro, Visa en de belgische variant BanContact / Mister Cash. Door het gebruik van deze betaalmogelijkheden kunnen wij je order direct verwerken. Sommige betaalmogelijkheden zijn met aankoopbescherming zoals bij Paypal. Bekijk voor de voorwaarde van deze additionele dienstverlening de websites van de betaalprovider(s).

Creditcard

Vrijwel alle creditcards komen met een gratis aankoopverzekering. Via deze verzekering zijn alle aankopen die je met creditcard doet voor een bepaalde periode (afhankelijk van de kaart 90 dagen tot een jaar) verzekerd tegen vermissing, diefstal of beschadiging. 

Overboeken, volledig vanuit de eigen vertrouwde bankomgeving

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Nadeel is dat wij de order pas verwerken na binnekomst van de betaling. Voordeel is dat er betaald kan worden via de eigen vertrouwde bankomgeving.

Verzending onder rembours

Bij verzending onder rembours betaal je aan de bezorger van PostNL. Na betaling wordt het pakket overhandigd. Wij bieden deze manier van betalen aan om je de mogelijkheid te bieden het product te betalen bij overhandiging. 

Contante betaling of pinnen bij afhalen

Op ons kantoor in Oisterwijk kun pinnen of contant je producten afrekenen. Mocht je een product af willen halen en contant af willen rekenen dan is het van belang dat je dit van te voren laat weten. Wij hebben uit veiligheidsoverwegingen geen contant geld op kantoor liggen en dus ook geen wisselgeld.