Menu
EUR
  • Ons het product laten installeren, dat kan?
  • Gegarandeerd persoonlijk advies.
  • Bezoek onze showroom op afspraak.
  • Onderdeel van Robbshop.nl

Betaalmethoden


Betalen, niet het leukste wel noodzakelijk. Wij bieden diverse mogelijkheden zodat jij de keuze hebt. Uiteraard hoeft betalen geen extra geld te kosten dus bij ons kun je kiezen uit diverse gratis methodes met hun eigen voordelen. Hieronder zijn ze beschreven en tijdens het bestelproces kun je kiezen uit de optie die je wilt gebruiken.

Direct betalen is snel genieten van je aankoop

Om snel te kunnen leveren, bieden wij een aantal directe en natuurlijk veilige betaal mogelijkheden zoals iDEALPaypal, bank overschrijving, Maestro, Visa en de belgische variant BanContact / Mister Cash. Door het gebruik van deze betaalmogelijkheden kunnen wij je order direct verwerken. Sommige betaalmogelijkheden zijn met aankoopbescherming zoals bij Paypal. Bekijk voor de voorwaarde van deze additionele dienstverlening de websites van de betaalprovider(s).

Creditcard

Vrijwel alle creditcards komen met een gratis aankoopverzekering. Via deze verzekering zijn alle aankopen die je met creditcard doet voor een bepaalde periode (afhankelijk van de kaart 90 dagen tot een jaar) verzekerd tegen vermissing, diefstal of beschadiging. 

Overboeken, volledig vanuit de eigen vertrouwde bankomgeving

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Nadeel is dat wij de order pas verwerken na binnekomst van de betaling. Voordeel is dat er betaald kan worden via de eigen vertrouwde bankomgeving.

Verzending onder rembours

Bij verzending onder rembours betaal je aan de bezorger van PostNL. Na betaling wordt het pakket overhandigd. Wij bieden deze manier van betalen aan om je de mogelijkheid te bieden het product te betalen bij overhandiging. 

Contante betaling of pinnen bij afhalen

Op ons kantoor in Oisterwijk kun pinnen of contant je producten afrekenen. Mocht je een product af willen halen en contant af willen rekenen dan is het van belang dat je dit van te voren laat weten. Wij hebben uit veiligheidsoverwegingen geen contant geld op kantoor liggen en dus ook geen wisselgeld.

Achteraf betalen Afterpay & Klarna

AfterPay voert voor Omnimatic.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!