Menu
EUR
  • Ons het product laten installeren, dat kan?
  • Gegarandeerd persoonlijk advies.
  • Bezoek onze showroom op afspraak.
  • Onderdeel van Robbshop.nl

Bezorgen & uitleggen

Wij vinden dat gemak en plezier belangrijk is als je iets koopt. Met onze persoonlijke bezorging en uitleg hoef je dus geen handleidingen door te lezen. Samen met jou nemen wij alles door en stellen het product in zodat je direct kunt beginnen met genieten. En dat voor dezelfde prijs als waar je ergens anders alléén het product voor koopt!

Hoe gaat het dan in zijn werk?

Persoonlijk bezorgd?

Wij bezorgen persoonlijk op de door jou gewenste tijd. Op de eerstvolgende werkdag een zaterdag of een andere dag. Dus nooit meer wachten op de postbode die ergens op de dag langskomt. Wil je het echt snel hebben? Dat hoeft geen probleem te zijn. Geef ons een belletje en wij kijken of wij nog dezelfde dag een expert langs kunnen laten komen.

Onze Expert?

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk genieten van je aankoop. Onze expert maakt dit mogelijk en geeft uitleg en stelt waar mogelijk direct samen met jou alles in en geeft je persoonlijke tips. Binnen drie kwartier weet je hoe het werkt en ben je zelf een (beginnende) expert.

Wat kost het?

Afhankelijk van je aankoop is het gratis. Bestel je bijvoorbeeld een Sonos Play:1 stereopaar dan kost het niets. Bestel je iets minder dan kost het een beetje of je vult je winkelwagen aan tot 399,- euro, want dan is het gratis.

Is de persoonlijke bezorging en uitleg service ook bij mij beschikbaar?

Deze service is beschikbaar in Noord-Brabant en dan maakt het ons niet uit waar je het wilt laten bezorgen. Bij je thuis, op het werk, in een openbare gelegenheid; jij mag het zeggen.

persoonlijke bezorging en uitleg foto

Hoe maak ik een afspraak?

Bestel een product en kies bij verzendmethode "Persoonlijke bezorging met uitleg". Wij nemen dan contact met je op om samen een tijd af te spreken. Uiteraard mag je ook direct de door jou gewenste tijd aangeven bij je bestelling. Wij bevestigen ook altijd de afspraak met de gegevens van de persoon die bij je langskomt. Zo weet je altijd wie je kunt verwachten.

Jullie geven uitleg. Installeren jullie ook?

Onze expert geeft uitleg, tips en tricks en helpt je met het product. Vaak is dit voldoende, maar soms is er voor een volledige installatie meer dan 45 minuten nodig, zoals bijvoorbeeld bij een robotmaaier. De expert geeft dan bij de uitleg tips hoe je dit zelf kunt doen. Wil je de installatie niet zelf doen? Koop dan de installatie service direct bij je product. Je vindt deze extra service op de website heel gemakkelijk bij het product dat je koopt. Doe dit wel vooraf, want alleen op die manier kan de expert ervoor zorgen dat er genoeg tijd is en hij de juiste gereedschappen bij zich heeft.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!