Menu
EUR
  • Ons het product laten installeren, dat kan?
  • Gegarandeerd persoonlijk advies.
  • Bezoek onze showroom op afspraak.
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Onze beoordelingen vertaald

Bij mooie producten hoort de best denkbare service.

Gemiddeld scoren wij een 9,5 en hier zijn wij erg trots op.


 

Persoonlijke bezorging en uitleg van DigitalStrom

Producten:

 

Geïnteresseerd in DigitalStrom is Werner in ons demo huis de oplossing komen bekijken. Wat zijn de mogelijkheden van DigitalStrom; wat heb ik nodig.

Na het bepalen van de configuratie is onze expert de producten persoonlijk gaan afleveren en heeft Werner in 45 minuten gebaseerd op zijn eigen situatie de tips & tricks gekregen om zelf de componenten te installeren. 

Werner, Dongen 


 

 Installatie van Sonos, Flexson, Savant en Nest RookmeldersProducten:

 

Muziek, maar dan wel simpel te bedienen met een "traditionele" afstandsbediening. Sonos in combinatie met de Savant Home als oplossing. Simpele knoppen met touchscreen om eenvoudig de muziek harder of zachter te zetten of om een ander nummer of een andere afspeellijst te kiezen.  

In dit hele mooie herenhuis hebben we tevens NEST protect rook- en CO2 melders geplaatst. Gekozen voor NEST zodat als er op zolder of in de keuken iets gebeurt, er duidelijk met spraak door alle aanwezige rookmelders wordt aangegeven waar er iets aan de hand is. Op de kinderkamer, de overloop of bijvoorbeeld in de keuken.

Dennis, Baarn 


 

 Installatie Robomow Robotmaaier RX TilburgProducten

 

Om Jenny af wilde van het zelf maaien, hebben wij hier de Robomow geplaatst. Leggen van de draad, plaatsen van het basisstation, configuratie en uitleg van de app en de bediening. 

Met de RX20 lijn van Robomow is er ook een robotmaaier voor tuinen met gras tot 250 vierkante meter. Daarnaast zorgt de geïntegreerde GSM module van de Pro voor bediening van de Robotmaaier via MyRobomow. Eenvoudig instellen en terugzien van de prestaties via je eigen webbrowser.

 Jenny, Tilburg


 

Wifi meting en installatie Netgear Orbi

Producten 

 

Monique had weinig tot geen bereik op de 1e verdieping en in de tuin. Met plaatsing van een Netgear Orbi router en twee satellieten hebben wij een netwerk gecreëerd met een hoge snelheid en dekking in en om het huis. Er is gekozen voor de Netgear Orbi omdat de satellieten eenvoudig zonder hak- en breekwerk geplaatst kunnen worden op de beste plek in huis. Daarnaast is het geen standaard accesspoint met veel knipperende lampjes maar een mooi neutraal wit product. Het heeft zelfs een "red dot award" gewonnen voor zijn design.

Voor de meer technische lezer: MESH netwerk met een TRI-Band backbone tussen de accesspoints. Hierdoor ontstaat er een snel, stabiel Wifi netwerk zonder kabels en kunnen de accesspoints optimaal en eenvoudig geplaatst worden. 

Monique, Capelle aan de Ijssel


 

Draadbreuk Robotmaaier Robomow efficient opsporen met tester

Producten

 

Bij het terugplaatsen van de Robomow na de winter gaf de powerbox een draadbreuk aan. Deze hebben wij snel kunnen opsporen met behulp van onze draadbreuk tester. Na reparatie van de breuk met onze speciale reparatieset was alles gereed voor het nieuwe maaiseizoen.

Brigitte, Berkel-Enschot


 

Saranne Oisterwijk Sonos Play1 Persoonlijke Bezorging

Producten

Bij Saranne aan De Lind 15 in Oisterwijk kun je de gehele dag terecht voor deze lekkernijen, genietend in een knusse sfeer van oude elementen van glas-in-lood gecombineerd in een modern interieur. Geserveerd worden verrassende en mooie gerechten voor ontbijt, lunch of borrel. Een lekker soepje of een hartige quiche. Afkomstig uit de streek, gemaakt met heel veel liefde.

Om de beleving compleet te maken is het creëren van sfeer natuurlijk belangrijk en is muziek onmisbaar. Door middel van Sonos speakers hebben wij deze muzikale sfeer gecreëerd.  

Saranne, Oisterwijk


 

Berkel-Enschot Sonos Persoonlijke Bezorging en Robomow

Producten

Bij Gwen hebben wij het beleven van de juiste Sonos opstellingen met onze Sonos Luisterservice tot stand gebracht. Wat biedt 5.1 Surround: muziek in de keuken, eetkamer op het terras en onder de veranda. Tevens hebben we een einde gemaakt aan het grasmaaien door het plaatsen van een Robomow RC304 Pro voor 2 grasvelden, met op het tweede veld een eigen basisstation.

Gwen, Berkel-Enschot


 

Tiel Ring Deurbel

Producten

Als advocaat wilde Mirjam graag zien wie er aan de deur staat. Is het privé of zakelijk? Daarnaast is het makkelijk dat er gecommuniceerd kan worden als je nog (net) niet thuis of op kantoor bent. Met de Ring deurbel zie je op je telefoon niet alleen wie er voor de deur staat, maar kan je ook praten met degene die voor de deur staat. Omdat er geen stroompunt beschikbaar is is er gekozen voor de Ring deurbel met geïntegreerde accu die afhankelijk van het gebruik tot 6 maanden op 1 laadbeurt meegaat. 

Om niet alleen gewaarschuwd te worden via de telefoon is er ook nog een Ring Gong gekoppeld zodat je los van de telefoon de deurbel hoort overgaan. 

Mirjam, Tiel


BewarenBewaren

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!