Menu
EUR

Stofzuigen

Wij hebben bewust voor Neato gekozen. Naast dat dit merk vele prijzen heeft gewonnen voor dit kwalitatief hoogwaardige product, is het ook een fabrikant die in de markt bekend staat als innovatief en vooruitstrevend.

Slim

De combinatie van een grote zuigkracht, krachtige filters en losse borstels zorgen er voor dat je vloer tot in de puntjes wordt gezogen. 

De laser die boven op de stofzuiger zit maakt een digitale "plattegrond" van je kamer. Hierdoor kan de stofzuiger volgens een vast patroon stofzuigen en gaat deze niet kriskras door je huis heen. Dit zorgt voor een erg mooi resultaat in een hele korte tijd.

De unieke D-vormgeving zorgt er voor dat deze Robot stofzuiger zelfs in de kleinste hoeken en in bij de plinten kan komen. Deze robotzuiger komt op plekken waar een gewone stofzuiger niet kan zuigen. 

Verbonden

Start het stofzuigen thuis, ook als je nog onderweg bent. Doordat je stofzuiger is verbonden met internet kun je iedere actie ook buitenshuis uitvoeren.

Vernieuwend

Omnimatic heeft heel bewust voor Neato gekozen. Naast dat dit merk vele prijzen heeft gewonnen voor dit kwalitatief hoogwaardige product, is het ook een fabrikant die in de markt bekend staat als innovatief en vooruitstrevend, de D-vormige vormgeving is hier een mooi voorbeeld van. In een huis met rechte hoeken heeft het weinig zijn een volledig ronde stofzuiger te hebben.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!