• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sonos Beam Wit

€449,00
Levertijd Pre-order vanaf 13 juni, leverbaar vanaf 17 juli
Sonos Beam Wit

Upgrade je tv met onze meest geavanceerde soundbar.

Ontmoet de Sonos Beam

Sonos Beam is de slimme speaker voor je woonkamer. Ervaar indrukwekkend geluid terwijl je muziek aan het streamen bent, of wanneer je naar een film of de TV kijkt. Geniet van podcasts, audioboeken maar ook als je een computerspel speelt.

Als onderdeel van het Sonos home sound system, ondersteund de Sonos Beam meer dan 80 steaming diensten. Meerdere spraakassistenten zullen in de toekomst worden toegevoegd en kunnen gebruikt worden via de Sonos Beam (deze diensten zijn op dit moment nog niet in het Nederlands beschikbaar en worden daarom momenteel nog niet ondersteund).

De Sonos Beam groeit met je mee

  • De Beam past het beste in kleine tot middelgrote kamers, Beam's compacte, veelzijdige ontwerp past perfect in kamers waar beperkte ruimte is.
  • Plaats deze speaker op meubilair of bevestig aan de muur, op je tv-standaard of schaf de speciaal ontworpen muurbevestigingsbeugel aan om hem eenvoudig en veilig op te hangen.
  • De Beam maakt onderdeel uit van het Sonos sound system, dus je voegt eenvoudig meer speakers toe om elke kamer te vullen met geluid.

De muurbeugel, op maat gemaakt voor de Beam

Je kunt Sonos Beam eenvoudig en veilig aan je muur monteren door onze op maat gemaakte muurbeugel te gebruiken. De muurbeugel is verkrijgbaar in volledig wit of zwart om bij je speaker te passen en hangt op 2,5 cm van de muur voor de beste akoestiek. 

Welke TV speaker moet ik nu eigenlijk kiezen?

Sonos Beam is een compactere speaker die bijna overal past. Playbar en Playbase hebben meer speakers, en geven dus een luider en breder geluid met meer bass. Beam is geoptimaliseerd voor kleine tot middelgrote kamers, terwijl Playbar en Playbase grotere ruimtes kunnen vullen.