Menu
EUR

Philips Hue

3 Producten
Toon:
Installatie (per uur)
Wij installeren Hue verlichting op locatie. Van de Hue starter set tot het koppelen van één of meerdere lampen. Wij zorgen voor de juiste werking en... Meer
Wij installeren Hue verlichting op locatie. Van de Hue starter set tot...
€75,00 €61,98
 
 
Bewegingssensor
Sluit de Philips Hue-bewegingssensor via de app aan op je Hue-bridge. Je Philips Hue-lampen worden nu automatisch ingeschakeld wanneer je een ruimte b... Meer
Sluit de Philips Hue-bewegingssensor via de app aan op je Hue-bridge. ...
€39,95 €33,02
 
 
Bridge
De Philips Hue Bridge stuur je Philips Hue lampen aan. Zonder deze bridge werken je lampen niet. Er zijn ook pakketen te koop op onze website waar de ... Meer
De Philips Hue Bridge stuur je Philips Hue lampen aan. Zonder deze bri...
€59,95 €49,55
 
 
Toon 1 - 3 van 3
Philips Hue

Philips Hue, lichtplan op maat

We zijn een samenwerking aangegaan met Light Gallery op het gebied van lichtplannen, armaturen en Philips Hue integratie. Light Gallery is onderdeel van Philips Lighting en specialiseert zich in verlichting en advies op maat. Philips Lighting is natuurlijk wereldwijd toonaangevend in verlichting.

Het belang van een goed lichtplan

Als je een woning gaat bouwen, verbouwen of inrichten dan denk je meestal niet als eerste aan verlichting. Dat is jammer want verlichting heeft een grote invloed op de sfeer in huis. Met goede verlichting woon je prettiger en een lichtplan helpt je daarbij. Zeker bij nieuwbouw of verbouw is een het lichtplan een must. Dan kunnen de aansluitpunten op de juiste plek worden voorbereid en voorkom je dat er teveel snoeren in het zicht liggen of hangen.

De basis is een plattegrond van de woning, liefst met de aanwezige meubels. Hierop worden de verschillende soorten verlichting aangegeven: basisverlichting, functionele verlichting en accentverlichting. Meer daarover kan je in dit blog lezen.

Lichtplan laten maken

Dankzij de samenwerking met Light Gallery kan je een professioneel lichtplan laten maken. Het enige dat we daarvoor nodig hebben zijn de bouwtekeningen (of een goede schets) van het huis. We noteren jullie wensen, willen jullie modern of klassiek? Groot of klein? Donkere armaturen of juist lichte? Op basis van jullie wensen gaat de lichtontwerper aan de slag en ontvang je binnen twee weken een plan op maat, inclusief offerte. Uiteraard bevat het plan een tekening met alle verlichting afgestemd op het gebruik van de ruimte, en een voorstel voor de armaturen én de lampen.

Smart Living

Smart Living betekent: met technologie je leven comfortabeler maken. Bijvoorbeeld verlichting die automatisch aanspringt zodra het begint te schemeren. Screens of gordijnen die sluiten zodra de zon flink schijnt. Of je favoriete muziek die begint te spelen zodra je na een dag werken je huis binnenloopt? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Helaas wordt het daardoor vaak ook onoverzichtelijk, wat kan je in huis doen? en waar moet je dan rekening mee houden? Wij begeleiden je daarbij. Dat doen wij door je van a tot z te ontzorgen bij het verwezenlijken van jullie woonwensen.

Over Light Gallery

Light Gallery is ontstaan uit de Massive winkels, al sinds 1929 expert in verlichting. De winkelketen groeide in loop der jaren uit tot een multinational met vestigingen in heel Europa, en werd een toonaangevend merk in de verlichtingsindustrie. In 2006, werd Massive deel van de Philips-groep, die in 2010 het winkelconcept een nieuwe naam gaf: Light Gallery. Met de nieuwe winkels, met als basis expertise in verlichting en advies op maat, is Light Gallery de winkel voor advies en inspiratie. De nieuwste trends in verlichting en de integratie van de nieuwste technologieën van Philips zijn er te zien. Voor meer informatie: lightgallery.com.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!