• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robomow

Oppervlakte gazon
Werkt met
€1.299,00
+
€1.099,00
+
€1.999,00
+
€2.399,00
+
€1.699,00
+
€1.199,00
+

Robomow

Geniet gratis van persoonlijke bezorging en uitleg bij al onze Robomow producten!

Robomow, de innovatieve en gebruikersvriendelijke robotmaaier.

Bij ons hoef je geen handleiding te lezen of jezelf te verdiepen in de (technische) setup. Koop bij ons uw Robomow robotmaaier en geniet van onze gratis service “persoonlijke bezorging en uitleg". Voor Robomow grasmaaiers betekent dit:

 

Unboxing 

Wij pakken samen met jou de grasmaaier uit en bepalen vervolgens de ideale locatie van:

  1. Het basisstation (oplaadstation), plaatsen wij die op het gras of in een border?
  2. De locatie van het controlepaneel en hoe kan het verlengsnoer hier het beste naar toe gelegd worden.

Perimeterdraad en de draadpennen

De volgende stap is dan om de grenzen van het gazon aan te geven. Hiervoor is een draad noodzakelijk. Deze draad werkt als een virtuele muur die alleen te zien is door de Robomow grasmaaier. Wij leggen uit hoe je de draad dient te installeren. Denk hierbij aan, wel of niet om een boom, hoe ver van de rand van het gazon en hoe sluit je deze aan op het basisstation.

De Robomow App

Met de Robomow app kun je de grasmaaier besturen, configureren en instellen. Die koppelen wij dus eerst. Dan stellen wij samen de instellingen in en wij leggen de mogelijkheden uit. Zo haal je eenvoudig het beste resultaat zodat je maximaal kunt genieten van een mooi gemaaid gazon.

De laatste stap

Nu je weet hoe het allemaal werkt, kun je zelf aan de slag. Je gaat nu daadwerkelijk de draad in het gras leggen en het basisstation en het controlepaneel aansluiten. Dit kan je eenvoudig zelf doen met onze aanwijzingen maar mocht  je dit liever niet zelf willen doen, bestel dan de module 'installatie' mee. Dan verzorgen wij dit voor je.