• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Somfy Eolis Wirefree io Windsensor

1 / 1
€95,00
Levertijd 2 - 3 dagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Somfy Eolis Wirefree io Windsensor

Automatiseer je bestaande schreen, zonnenscherm of gordijn

Deze sensor zorgt door middel van de koppeling met je Tahoma box voor een stukje automatisering zodat jij niet na hoeft te denken over het naar open of sluiten van je zonwering op een warme dag.

Door dit weerstation hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen aan je screens of zonneschermen. Waait het te hard dan stuurt deze sensor je apparatuur aan door middel van de Tahoma box en gaan de screens/zonneschermen automatisch dicht. Is de wind gaan liggen, dan kunnen de screens weer automatisch open gaan.

Slimme aansturing van aangesloten apparaten

Een slim huis begint met Tahoma TaHoma is een gemakkelijk en intuïtief besturingssysteem dat de aansturing, programmering en controle van aangesloten apparaten centraliseert.

Door middel van de software die hoort bij de TaHoma box bestuur je jouw zonwering, rolluiken, verlichting en nog veel meer. 

De Tahoma App

Via de gebruiksvriendelijke TaHoma App heb je altijd en overal volledige controle over je woning. Door middel van  volledig te personaliseren "scenario's" kun je alle toepassingen automatiseren.

Heb je een weerstation of lichtsensor dan kan je het systeem zo instellen dat je screens automatisch naar beneden gaan. Ook kun je het systeem zo instellen dat je verlichting automatisch aangaat wanneer het donker wordt en eventueel uit gaat op een gezette tijd.

De TaHoma bediening is ontworpen voor het verbonden huis en stelt je in staat om al je aangesloten producten centraal aan te sturen via de app, om zo op afstand met je huis verbonden te blijven. Wanner je het zou willen kunje op deze manier ook altijd inspelen op onverwachte situaties.

Wat kan ik er mee?

De App is ontworpen in samenwerking met en voor gebruikers en beschikt over 3 handig te gebruiken menu's: TaHoma App - Scenario's TaHoma App - Scenario's Automatiseer meerdere toepassingen in uw woning op basis van gepersonaliseerde momenten en bedien ze allemaal met één druk op de knop TaHoma App - Agenda TaHoma App - Agenda

De iOS en Android Apps zijn gratis te downloaden, ook kun alles bedienen via je Apple watch.
Tahoma werkt met toonaangevende merken als Philips HUE, Velux dakramen, en bijvoorbeeld Hitachi airconditioning.