• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Somfy Sunis Wirefree II io, zonsensor

€95,00
Levertijd 2 - 3 dagen
Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Somfy Sunis Wirefree II io, zonsensor

Automatiseer je bestaande schreen, zonnenscherm of gordijn

Deze sensor zorgt door middel van de koppeling met je Tahoma box voor een stukje automatisering zodat jij niet na hoeft te denken over het naar open of sluiten van je zonwering op een warme dag.

Het automatisch naar beneden doen van bijvoorbeeld je screens of zonnescherm zorgt er voor dat met name bij erg zonnig weer in de zomer de temperatuur in huis aangenaam blijft. Zonwering op z'n best, zonder dat je er nog over na hoeft te denken.

Slimme aansturing van aangesloten apparaten

Een slim huis begint met Tahoma TaHoma is een gemakkelijk en intuïtief besturingssysteem dat de aansturing, programmering en controle van aangesloten apparaten centraliseert.

Door middel van de software die hoort bij de TaHoma box bestuur je jouw zonwering, rolluiken, verlichting en nog veel meer. 

De Tahoma App

Via de gebruiksvriendelijke TaHoma App heb je altijd en overal volledige controle over je woning. Door middel van  volledig te personaliseren "scenario's" kun je alle toepassingen automatiseren.

Heb je een weerstation of lichtsensor dan kan je het systeem zo instellen dat je screens automatisch naar beneden gaan. Ook kun je het systeem zo instellen dat je verlichting automatisch aangaat wanneer het donker wordt en eventueel uit gaat op een gezette tijd.

De TaHoma bediening is ontworpen voor het verbonden huis en stelt je in staat om al je aangesloten producten centraal aan te sturen via de app, om zo op afstand met je huis verbonden te blijven. Wanner je het zou willen kunje op deze manier ook altijd inspelen op onverwachte situaties.

Wat kan ik er mee?

De App is ontworpen in samenwerking met en voor gebruikers en beschikt over 3 handig te gebruiken menu's: TaHoma App - Scenario's TaHoma App - Scenario's Automatiseer meerdere toepassingen in uw woning op basis van gepersonaliseerde momenten en bedien ze allemaal met één druk op de knop TaHoma App - Agenda TaHoma App - Agenda

De iOS en Android Apps zijn gratis te downloaden, ook kun alles bedienen via je Apple watch.
Tahoma werkt met toonaangevende merken als Philips HUE, Velux dakramen, en bijvoorbeeld Hitachi airconditioning.

Let op: de Sunis wirefree II io werkt alleen in combinatie met Tahoma box of met Somfy IO zonnenschermen. Heb je de oudere RTS standaard van Somfy dan heb je de RTS variant nodig. De Tahoma box laat beide protocollen met elkaar communiceren, hierdoor kun je voor de goedkopere IO zonnensensor gaan.