Menu
EUR

Robotstofzuigers

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0
Robotstofzuigers

Een robotstofzuiger is enorm handig. Het neemt namelijk al het stofzuigwerk voor jou uit handen! Geef aan welke oppervlakte de robotstofzuiger moet schoonmaken en de robot gaat voor je aan het werk. Dat geeft jou de tijd om leukere dingen met je tijd te doen.

Robotstofzuiger kopen?

Robotstofzuigers zijn er in verschillende soorten. Voor het kopen van een robotstofzuiger is het dus verstandig om vooraf zelf goed te bedenken aan welke eisen deze stofzuiger moet voldoen. Vind je het bijvoorbeeld niet erg om af en toe de hoekjes zelf nog eens bij te werken, dan is een basismodel wellicht al voldoende. Andere robotstofzuigers zijn geavanceerder en kunnen daardoor beter in bepaalde hoekjes komen.

Soorten robotstofzuigers

Zo zijn de basis stofzuigers minder goed in het herkennen van alle vuilen plekken en komen ze minder goed in de lastige hoekjes. Ook kan de batterijduur van de robotstofzuiger minder lang meegaan. Maar dit zijn prima stofzuigers om het grote vuile werk voor u op te knappen.

De meer geavanceerde stofzuigers zijn uitgerust met onder andere lasers en camera’s waardoor zij het stof en de vuile plekken beter herkennen. Hierdoor bereiken de stofzuigers de volledige oppervlakte van aangegeven locatie.

Programma’s voor robotstofzuigers

Het prettige van de robotstofzuigers is dat deze in te stellen zijn op programma’s. Zo wordt bijvoorbeeld gehele benedenverdieping gestofzuigd op het moment dat iedereen op bed ligt. Voordeel is dat niemand in de weg kan lopen voor de robot en u ’s ochtends een schone vloer heeft. Let er wel op dat u de vloer vooraf vrij maakt van objecten waarbij de stofzuiger belemmerd wordt in zijn werkzaamheden.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!