Menu
EUR
Luister jij ook zo graag naar je favoriete muziek? Altijd en overal?

Luister jij ook zo graag naar je favoriete muziek? Altijd en overal?

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 1

Altijd je favoriete muziek, thuis of onderweg

Draadloos muziek luisteren

Of je nou een dagje naar zee gaat, lekker wilt barbecueën of gaat relaxen in het park. De Beoplay A1 speakers zijn stof- en spatwaterdicht waardoor je ze gemakkelijk overal mee naar toe neemt. De speaker heeft een batterijduur van maar liefst 24 uur. En omdat deze op bluetooth werkt kun je hem overal mee naartoe nemen en bedien je hem gemakkelijk met je smartphone. 
 
beoplay a1 op je nachtkastje
 
Buiten een fenomenaal geluid en prachtig design zijn de speakers erg compact en passen ze perfect in de palm van je hand. Wil je graag stereo geluid ervaren? Kies dan voor onze stereo pack. De speakers synchroniseren met elkaar waardoor jij kunt genieten van je favoriete muziek met stereogeluid.
 
Je muziek graag meenemen in je broekzak? Dan is de Beoplay P2 ideaal voor jou! Met een afmeting van 140 x 80 x 28 mm verdwijnt dit model moeiteloos in iedere zak of tas. Hiermee luister je tot wel 10 uur draadloos naar je favoriete tunes.
 

beoplay p2 in je broekzak


Geluid voor jou alleen

De Over-ear hoofdtelefoon van Beoplay is een eersteklas, lichtgewicht, draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking en een perfect gebalanceerd geluid. De hoofdtelefoons van Beoplay werken met Bluetooth zodat je geen last hebt van vervelende snoeren. Zit je in een vliegtuig waar geen bluetooth verbinding mogelijk is? De kabels om je hoofdtelefoon aan te sluiten op je vliegtuig-tv worden standaard meegeleverd. 
 
beoplay h9i over ear hoofdtelefoon

 

Sonos Home Cinema

Creëer een bioscoopsfeer met de speakers van Sonos, en beleef die spannende actiefilm met fenomenaal geluid verdeeld over de gehele woonkamer. Het is mogelijk om in je huis in diverse kamers tegelijkertijd verschillende of dezelfde muziek te laten horen.
 
De speakers van Sonos werken via wifi, horen bij de beste multiroom audio sets. Het installeren van Sonos is erg gemakkelijk en je kunt ze simpel en snel bedienen via je telefoon, tablet of computer. De nieuwe speakers van Sonos werken met Airplay waardoor het naast een speaker ook jouw assistent wordt. Zo kun je de Sonos One vragen om muziek af te spelen en te bedienen, de uitslag vragen van die spannende voetbalwedstrijd die je net hebt gemist of naar de weersverwachting van morgen informeren.
 

sonos product lineup

Apple HomePod 

Ben jij een echte Apple fan en maak je al gebruik van de Apple Home Kit?  Binnenkort komt de Apple Homepod uit. Dit is naast een op WiFi werkende speaker ook jouw virtuele assistent genaamd Siri. Siri is al te vinden op je iPhone en synchroniseert gemakkelijk met je Homepod speaker.
 
Je kunt Siri vragen om bepaalde muziek af te spelen (momenteel alleen via Apple music). Ook kun je met je stem de aangesloten (dus ingesteld in de home app van apple) apparaten bedienen (bijvoorbeeld Philips Hue of Danalock).
 
homepod en apple homekit, siri nu nog in het engels

 

Wat is streamen nu eigenlijk?

Streamen kan je met geluid, muziek, beeld en video. Als je muziek streamt, dan ‘leen’ je als het ware muziek. Deze muziek stream je naar je geluidsinstallatie via je smartphone, tablet of computer. B&O werkt met Airplay. Airplay is een netwerkprotocol dat zorgt voor de streaming van audio en video naar apparaten. Met Airplay kun je gemakkelijk foto’s, video’s of muziek doorsturen naar een ander Apple apparaat. Ook kun je hiermee je complete scherm doorsturen naar je televisie. Airplay werkt met wifi, waardoor het bereik groter is dan via Bluetooth.
 
Bij Airplay fungeert je smartphone als zender en als bedieningspaneel. Bij Sonos systemen fungeert je smartphone alleen als bedieningspaneel. Muziek kun je streamen via verschillende diensten zoals: Deezer, Spotify
 
 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!