Menu
EUR
Omnimatic.nl Huis en Tuinautomatisering blog

De Sonos Era 100 en Era 300, een flinke upgrade

De Sonos Era 100 en Era 300, een flinke upgrade Sonos lanceert twee nieuwe draadloze luidsprekers. De Era 100 vervangt de populaire Sonos One en kan worden gezien als een flinke upgrade. De Era 300 is echter een compleet nieuw apparaat. Sonos voert ook enkele verrassende aanpassingen door aan zijn ecosysteem, waaronder een nauwere samenwerking met Apple en een nieuwe Android-vriendelijke Trueplay.

Sonos, en waarom het zo goed werkt.

Sonos, en waarom het zo goed werkt. Sonos is een bedrijf dat hoogwaardige draadloze geluidssystemen maakt voor thuisgebruik. Met een breed scala aan producten, waaronder de Five, de Beam en de One, biedt Sonos vele manieren om muziek te streamen en het geluid in een huis te verbeteren.

Smart home, het gemak, de mogelijkheden

Smart home, het gemak, de mogelijkheden Stel je voor: je komt na een lange werkdag thuis. Zodra je bij je voordeur in de buurt komt, springt er een lampje aan, open je de voordeur met je telefoon en heeft de slimme deurbel je al gezien. Lijkt deze situatie jou ook wel wat? Dan hebben we goed nieuws. Door het gebruik van huis automatisering kan dit de werkelijkheid worden. Slimme producten kunnen jou ontzorgen en voorzien van veel extra gemak in en rondom je huis.

Gelekt: informatie over de nieuwe Sonos Move

Gelekt: informatie over de nieuwe Sonos Move De Sonos Move gaat de eerste Sonos luidspreker zijn met geïntegreerde bluetooth ondersteuning. De eerste informatie met daarbij behorende afbeeldingen zijn hieronder te lezen. Je kunt zien, dat de Sonos Move flexibel is voor wat betreft het plaatsen en dus overal in huis en buiten te gebruiken is.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!