Menu
EUR
Segway Navimow i108e, maait je gras met gemak

Segway Navimow i108e, maait je gras met gemak

Door: omnimaticbv Reacties: 0

De onlangs op de Consumer Electronics Show (CES) 2024 gelanceerde Segway Navimow i108E brengt een revolutie teweeg in het domein van robotmaaiers. Deze nieuwe toevoeging aan Segway's productlijn belooft een eenvoudiger, intelligenter en efficiënter maai-ervaring te bieden, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor diegenen die op zoek zijn naar een upgrade van traditionele maaiers

Een van de meest opvallende kenmerken van de Navimow i108E is het perimeter draadloze ontwerp. Dit ontwerp, een kenmerk van Segway's iconische robotmaaiers, heeft al populariteit gewonnen met de Navimow H Series. Deze serie staat bekend als de pionier in draadloze robotmaaiers en heeft wereldwijd al meer dan 30.000 gebruikersactivaties​​.

De Navimow i108E introduceert het Exact Fusion Locating System (EFLS) 2.0, dat een zelfontwikkeld Real-time kinematic (RTK) systeem omvat voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid en stabiliteit in positionering. Deze maaier is ook uitgerust met een geïntegreerd visiesysteem voor verbeterde positionerings vaardigheden. Dit systeem helpt bij het visueel in kaart brengen en analyseren van de omgeving van de maaier. Door een diepe fusie van de gegevens van het visiesysteem en GNSS, wordt de positionering van de maaier nauwkeuriger dan ooit tevoren​​.

Bovendien maakt het visiesysteem de VisionFence-functie mogelijk, die uitstekende obstakelvermijdingsmogelijkheden biedt en in staat is om een verscheidenheid aan meer dan 20 obstakels aan te pakken, waaronder bomen, stoepranden, rondrennende kinderen en kleine dieren​​.

De Navimow i108E biedt uitgebreide slimme functies om een vlekkeloos gazononderhoud te garanderen. Zo is er de AI Assistant Mapping, waarmee gebruikers de maaier automatisch de rand van hun gazon kunnen laten detecteren en zelf het werkgebied in kaart kunnen brengen. De maaier biedt handsfree maaien via de app, waarmee gebruikers systematische maai patronen kunnen instellen, een afstandsbediening kunnen gebruiken, maaitijden en -zones kunnen plannen en randmaaifuncties kunnen activeren​​.

Verder is het product ontworpen voor buitengebruik, met een IP66 waterdichtheidsclassificatie, tot 30% hellingbeklimmingscapaciteit.

Optionele accessoires omvatten de speciaal ontworpen garage een antenne verlengkabel en de optionele 4G-module waarmee gebruikers de status van de machine op afstand kunnen controleren​​.

Deze officiële accessoires zullen binnenkort online komen op onze website. 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!