Menu
EUR
Omnimatic.nl Huis en Tuinautomatisering blog

Smart home, het gemak, de mogelijkheden

Smart home, het gemak, de mogelijkheden Stel je voor: je komt na een lange werkdag thuis. Zodra je bij je voordeur in de buurt komt, springt er een lampje aan, open je de voordeur met je telefoon en heeft de slimme deurbel je al gezien. Lijkt deze situatie jou ook wel wat? Dan hebben we goed nieuws. Door het gebruik van huis automatisering kan dit de werkelijkheid worden. Slimme producten kunnen jou ontzorgen en voorzien van veel extra gemak in en rondom je huis.

Veiligheid en gemak: De slimme deurbel voor thuis.

Veiligheid en gemak: De slimme deurbel voor thuis. Er kan tegenwoordig zoveel méér met een deurbel. Natuurlijk, je wordt gewaarschuwd als er iemand voor de deur staat; maar de manier waarop is legio en niet meer plaatsgebonden. Dus ook als je in de tuin zit of zelfs als je op je werk bent, weet je wie er voor je deur staat. In dit blog ga ik wat dieper in op de Ring deurbel.

1. De deurbel die meer doet dan “ding dong”
2. Veiligheid: heb ik nog een beveiligingscamera nodig?

Opening Webshop Omnimatic

Opening Webshop Omnimatic Als leverancier en installateur van Internet of Things, willen we jouw leven gezonder, makkelijker en leuker maken. Hoe? Door jouw huis steeds verder te automatiseren zodat er tijd overblijft voor de leuke dingen in het leven.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!