Menu
EUR
Tado° met 5 jaar garantie?

Tado° met 5 jaar garantie?

Door: omnimatic bv Reacties: 0

Uniek is de samenwerking tussen tado° en Omnimatic.

Wanneer de producten van Tado via omnimatic.nl besteld worden en de installatie door de experts van Omnimatic wordt gedaan, krijg je van tado° in plaats van de standaard 2 jaar garantie nu 5 jaar fabrieksgarantie op de producten. 

Hiervoor geld dat zowel de producten als de installatie op dezelfde factuur moeten staan van Omnimatic.

Mocht er een defect aan de hardware zijn, dan heb je deze factuur nodig om nieuwe hardware te kunnen verkrijgen van tado°. (Batterijen uitgesloten)

Als het gaat om slimme thuisoplossingen, staat tado° bekend als een vertrouwd merk dat innovatieve en geavanceerde producten aanbiedt om het comfort en de energie-efficiëntie van je huis te verbeteren. Wat het merk nog aantrekkelijker maakt, is de extra gemoedsrust die het biedt aan klanten die ervoor kiezen om hun producten te laten leveren en installeren door gecertificeerde professionals (Omnimatic). Laten we eens dieper ingaan op de voordelen van deze extra garantie en waarom het de moeite waard is om te overwegen bij de aanschaf van Tado-producten.tado installatie 1

1. Deskundige Installatie door Gecertificeerde Professionals:

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor levering en installatie door gecertificeerde professionals is tado°-producten. Ze kunnen ervoor zorgen dat je apparaten correct worden geïnstalleerd en optimaal functioneren, waardoor eventuele problemen in de toekomst worden geminimaliseerd.

2. Uitgebreide Garantieperiode:

Wanneer je ervoor kiest om tado°-producten te laten leveren en installeren door Omnimatic, profiteer je van een verlengde garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Tado° waardeert het vertrouwen dat je in hun producten stelt en beloont dit met extra 3 jaar garantie. Dit betekent dat je langer kunt genieten van de gemoedsrust, wetende dat je investering beschermd is tegen onverwachte defecten of storingen.

3. Snelle en Efficiënte Ondersteuning:

In het zeldzame geval dat er toch een probleem optreedt, kun je rekenen op de snelle en efficiënte ondersteuning van tado° (via de chat op de website rechtstreeks). Omdat je producten zijn geïnstalleerd door gecertificeerde professionals, is het voor het klanten serviceteam van Tado gemakkelijker om het probleem te identificeren en op te lossen. Dit betekent minder wachttijd en meer gemak voor jou. Bewaar je factuur en houdt deze gereed mocht je een service vraag hebben.

4. Optimale Prestaties en Energiebesparing:

Correct geïnstalleerde Tado-producten presteren optimaal en maximaliseren de energie-efficiëntie van je huis. Door te kiezen voor professionele installatie zorg je ervoor dat je slimme thermostaten, radiatorknoppen, en andere apparaten perfect samenwerken, waardoor je energiekosten worden verlaagd en je huiscomfort wordt verbeterd.

tado installatie monteur

In conclusie biedt Tado niet alleen hoogwaardige slimme thuisoplossingen, maar beloont het ook klanten die vertrouwen op professionele installatie met extra gemoedsrust. De combinatie van deskundige installatie, een uitgebreide garantieperiode en efficiënte ondersteuning maakt Tado de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en geavanceerde slimme huisproducten.

Kies voor tado° en Omnimatic, kies voor gemoedsrust en geniet van een comfortabeler en energie-efficiënter huis!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!