Menu
EUR
Is jouw gras groener dan dat van de buren?

Is jouw gras groener dan dat van de buren?

Door: +OmnimaticBVOisterwijk Reacties: 0

Installatie Robomow MC300

Proficiat, je gaat zometeen beginnen aan de installatie van je eigen Robomow. Veel plezier met onderstaande foto's en uitleg, heb je vragen neem dan gerust contact op. 

De gereedschappen die je nodig hebt om de robotmaaier goed te installeren zijn:
- een rubber hamer
- een kleine schroevendraaier
- een tangetje om het laatste stukje groene draad bloot te leggen van de ringleiding.
 
Nadat alles is uitgestald kan het installeren gaan beginnen; een grondige blik in de installatie handleiding laat zien wat er moet gebeuren.
 

Wij installeren tegen betaling je grasmaaier


Ook zijn er duidelijke filmpjes op youtube te vinden die je kunnen helpen met de installatie. Natuurlijk kunnen wij de installatie voor je doen tegen betaling van een vast tarief per Robomow maaier.
 
Om te beginnen heb je bepaald waar het basisstation komt te staan; deze moet zich bevinden binnen een straal van 15 meter van het dichtstbijzijnde stroompunt omdat de draad niet langer is.

Vervolgens leg je de groene draad aan de randen van je gazon. Het is belangrijk er voor te zorgen dat je voldoende draad over houdt bij het basisstation.
 
Daarna sla je de kunststof haringen die meegeleverd worden met je rubber hamer in het gras. Natuurlijk maak je hierbij gebruik van de Roboruler (de liniaal die meegeleverd wordt). Dit zorgt er voor dat de robotmaaier overal de kanten netjes meemaait.

Na alle haringen vast te hebben geslagen is het tijd voor een testrondje. Je zult zien dat de robotmaaier keurig binnen de groene draad blijft. Op sommige plekken moet je wellicht deze draad nog iets dichter tegen de kant leggen om de randen nog mooier gemaaid te krijgen. 

Je zult zien, dat het heerlijk is om met een koud drankje op je stoel, relaxed te kijken hoe je eigen gras voor je gemaaid wordt. Het gras profiteert van een regelmatige maaibeurt en wordt inderdaad groener dan bij de buren (die nog geen Robomow hebben).
 
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!